VIP-dag

Is een goed, gezond gewicht belangrijk voor jou? Is het lastig dit te bereiken? Natuurlijk Bij Kaat gelooft in een gezonde levensstijl, waarmee je je lijf, en zijn, voedt en het gewicht bereikt dat past. De uitnodiging voor deze VIP-dag is een uitnodiging voor de volgende stap in je leven: genieten van eten, van je lijf, van het gezelschap aan tafel. Geen focus op wat niet mag, maar bezig zijn met wat wel mag en goed voor je is. Onder het genot van een gezonde High Tea komen jij, ik en andere vrouwen samen om frustraties te laten gaan en een gezonde levensstijl op te pakken. Samen op weg naar een gezond lichaam.

Nooit meer diëten

We weten allemaal dat een dieet vrijwel nooit voor langdurig gewichtsverlies zorgt, daarnaast is het vaak niet gezond omdat je voedingsstoffen mist, bovendien werkt het meestal niet in combinatie met het gezellige en sociale van samen eten.

Die tijd is geweest. Jij gaat niet meer diëten, nooit meer, maar genieten en ondertussen langzaam, máár zeker, blijvend gewicht verliezen. Je gaat een nieuwe energie opdoen om daarmee nieuwe dingen te ervaren.

De VIP-dag is geen wonderbijeenkomst, maar zeker wel een eyeopener en een inspirerende bijeenkomst waar je gelijkgestemden ontmoet; vrouwen met ambitie, bezieling en zin in een gezonde(-re) leefstijl zonder eetbuien. Het is dé kick-off voor vrouwen die bewust, gezond willen genieten.

Kies voor verbetering, kies voor jezelf

Want dat mag; voor jezelf kiezen. Lees hier het verhaal van Wanda, zij heeft de VIP-dag al ervaren.

De VIP-dag is:

 • een gezonde en inspirerende lunch met de lekkerste gerechten;
 • persoonlijk advies over voeding die echt bij jou past;
 • het ontdekken van je stoorzenders – dit zijn de zaken die jou in de weg zitten om je doel nu te bereiken;
 • weten waar jouw kracht ligt om resultaat te boeken;
 • een adem-mindfulness sessie onder begeleiding van Lisethe (code: 12345);
 • in de maand na de VIP-dag een Online MEeting met Kathelijn
 • drie maanden gratis lidmaatschap op de exclusieve Facebook-groep, waarin ik veel tips deel.

De volgende “VIP-dag”:
Zaterdag 23 november
10:30-15:00 uur 
De zoete geest, Linden
Kosten € 97,- reserveren kan hier. 

Ratio en gevoel

Gezond leven is meer dan gezond eten en voldoende bewegen. Yoga en mindfulness geven je lichaam en geest meer en zorgen voor een fundament. Een fundament waarop alle tips en adviezen kunnen landen. Lisethe van Yogabron leert je jouw lichaam te voelen, je grenzen op te merken en te herkennen wat goed voor je is. Is je lichaam ontspannen, dan is het makkelijker om veranderingen in je systeem toe te laten. Bovendien leer je milder te zijn naar je lijf, het is niet de vijand, maar je basis.

Door naar je gevoel en het lichaam te luisteren, ga je écht goed voor jezelf zorgen.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Liefs Kathelijn

*Voel je je geïnspireerd na de Health Tea en wil je verder met mij om resultaat te behalen? Als je kiest voor een exclusief traject bij Natuurlijk Bij Kaat, dan krijg je deze dag cadeau (in vermindering op de factuur voor een traject).

 

*Wat doet Lisethe:

 • Ze brengt je in contact met je lichaam, je wordt je bewust van de lichamelijke gewaarwordingen.
 • Ze leert je het lichaam te voelen, je grenzen op te merken en te herkennen welke voeding goed voor jou is.
 • Is je lichaam ontspannen, dan is het makkelijker om veranderingen in je systeem toe te laten.
 • Bij haar leer je om milder met jezelf en je lichaam om te gaan.
 • Met je mind kun je je lichaam overrulen, maar door ook naar je gevoel en het lichaam te luisteren ga je echt goed voor jezelf zorgen.Nee, bedankt!

× Waar kan ik je mee helpen?