Een van de ochtendrituelen die ik heb, naast oilpulling, koud afdouchen, heet water met citroen etc, is de:

Miracle Morning

De MM bestaat uit de 6 life-SAVERS. Je staat een uur eerder op, zodat je in alle vroegte de tijd voor jezelf hebt en de hele dag kan genieten van al die energie die je opdoet tijdens deze MM. Denk je dat het je echt niet lukt om eerder op te staan, dan doe je het lekker midden op de dag als je een uur voor jezelf hebt. Als je ze maar doet. Ook los van elkaar kun je dit doen.
De MM bestaat uit 6 oefeningen die je allemaal 10 minuten doet. Bestel hier het boek voor jezelf.

  • Silence
  • Affirmeren
  • Visualiseren
  • Exercise
  • Reading
  • scribing

Lezen, schrijven en bewegen

De ene oefening past mij beter dan de andere. Visualiseren vind ik bijvoorbeeld erg lastig, hiervoor pak ik vaak een geleide meditatie.
Beweging is voor mij appeltje/eitje en hier eindig ik de MM dan ook altijd mee, dit doe ik namelijk langer dan de 10 minuten die hiervoor staan. Schrijven doe ik in de vorm van een scribl op het moment. Met het schrijven van een scribl kun je nieuwe overtuigingen makkelijk implementeren in je leven. Dit ga ik binnenkort ook toepassen in de praktijk.

Persoonlijke ontwikkeling

Lezen doe ik momenteel in het boek van Straightline leadership. Ik lees deze 10 minuten altijd een boek voor persoonlijke ontwikkeling. Weet je trouwens hoe snel je een boek uit hebt als je iedere dag 10 minuten hier uit leest?
Ik hoop je weer wat inspiratie gegeven te hebben. Dagelijks zelf 10 minuten, of meteen een uur, bezig zijn met je gezondheid kan je heel veel opleveren.

Mijn 12 weken programma kost je weinig tijd en, als je de kennis die je opdoet toepast, geeft het bijzonder veel resultaat!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?