Tijdens mijn opleiding tot trainer hormoonfactor moest ik natuurlijk veel studeren, kennis en ervaring opdoen. Ralph Moorman (dé trainer hormoonfactor) kan nogal van de ingewikkelde uitleg zijn en ik ben van Jip en Janneke. Doe maar simpel en gewoon dan kan ik het ook goed uitleggen naar mijn klanten.

Monique, mijn collega die dezelfde opleiding deed zei dat zij veel had aan het boek van Marjolein Dubbers, het energieke vrouwen voedings kompas. En ja, daar heb ik veel aan gehad. Ik heb er uit gestudeerd en als ik een hormoonanalyse bij een klant doe en we gaan naar het advies toe. Lees ik altijd een stukje voor uit het boek zodat het voor haar ook duidelijker wordt wat er uit balans is en waarom we op bepaalde dingen in de leefstijl gaan letten. Kortom, een aanrader voor professionals maar ook voor jou, vrouw van de wereld met hormonale disbalansen.

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal

Wil jij weten welke preventieve maatregelen wij nemen bij Natuurlijk bij Kaat zodat jij veilig bij ons terecht kan, kijk dan hier.

Wist jij trouwens dat wij je ook online live kunnen helpen?

Nee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?