Programmeren met taal

Sinds ik in 2019 de opleiding NLP-Practitioner heb afgerond is er zo veel veranderd in mijn coaching. Mijn taal is anders waardoor mijn klanten snellere resultaten hebben. De sessies zijn verandert, wie weet ben je na een gesprek al van de overtuiging ‘ik zal nooit slank worden’ verlost en krijg je vertrouwen in je lichaam, merk je dat het afvallen wel lukt. Als jij ervan overtuigd bent dat het niet gaat lukken, dan zal het je ook niet lukken. Terwijl jij echt wel de kracht in je hebt om een gezond lichaam te creëren.

Droomtherapie

Droomtherapie is iets wat ik met veel plezier toepas. Symbooldrama is de officiële naam, dat vind ik zo dramatisch klinken. Dromen is toch fijner dan er een drama van te maken. Ik breng je in een soort hypnotische staat van zijn (in een droom) waarbij jij gewoon contact blijft maken met mij. We blijven in gesprek. In deze droom gaan we de oorzaak van jouw (eet-) probleem aanpakken.

Welke overtuiging wil je?

Of we gaan een overtuiging overschrijven. Want jouw overtuigingen zijn helemaal niet de waarheid. Dat is iets waar jij jezelf ooit van hebt overtuigd. Ken je die reclame van de beleggingen? ‘In het verleden behaalde resultaten geven geen garantie voor de toekomst’. Zo is het met jouw brein ook. Wat in het verleden is gebeurd wil helemaal niet zeggen dat de toekomst er ook zo uit ziet. Die keuze maak jij zelf.

En zo zijn er veel meer technieken die ik kan toepassen waardoor jij snel weer lekker in je vel komt te zitten. Een gezond lichaam creëert met daarbij een gezond gewicht wat bij jou past.

Dit kleine fijne boekje heeft mij tijdens de opleiding meer kennis gegeven over hoe NLP kan werken bij eetproblemen.

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?