Kennismaking Bij Kaat

Nooit meer een eetbui?

Ben jij

  • moe?
  • lusteloos?
  • ontevreden over je lichaam?
  • meer dan 2 dagen in de maand chagrijnig?
  • een vrouw die stiekem snoept?
  • zwaarder dan je zou willen?

Ik ben Kathelijn van Dongen, ervaringsdeskundige (-20 kilo) maar vooral professional op het gebied van voeding, hormonen, leefstijl en mindset. Tijdens deze online Meeting help ik je voor eens en voor altijd van je eetbuien af te komen.

Waarschijnlijk herken je het wel; je wilt het goede voorbeeld geven voor je kinderen dus je verstopt de lege zakken van je (nachtelijke) eetbui onder in de vuilnisbak zodat je kinderen hem niet kunnen vinden.
En weet je, het is wel prima zo. Je kinderen en man hebben niets in de gaten. Ten minste, dat zeg je tegen jezelf om het goed te praten. Want je voelt je er niet echt beter door achteraf… Maar je kunt jezelf niet bedwingen. Telkens weer val je toch voor die reep chocola, die zak chips of andere verleidingen.  
Ergens, ergens besef je dat, als je zo doorgaat, je helemaal niet het goede voorbeeld geeft. Je kijkt niet tevreden in de spiegel, je wordt alleen maar zwaarder en ongelukkiger waardoor je nog meer eet.

Tijd om hier voorgoed afscheid af te nemen!

De online intake geeft je:

  • inzicht in waar het mis gaat
  • gaat je helpen uit de cirkel te stappen
  • je gaat zien wat jou tegenhoudt om te veranderen

Wat klanten zeggen:

Annie: Met kleine aanpassing in eten, in combinatie met meer bewegen, is het mij gelukt mijn doel te behalen. En ga ik er gewoon mee door.
Babs: Ik kreeg inzicht in denkpatronen die samen vielen met (eet)gedrag. Ik leerde om bewuste keuzes te maken
Haidy: Het eten heeft de regie niet meer over mij, maar ik heb de regie over het eten.

Deze MEeting staat helemaal in het teken van jouw eetbuien. En het belangrijkste: Hoe kom je er vanaf? Naderhand is het aan jou wat je er mee doet en of je meer hulp wilt van mij op een manier die bij jou past.

Investering?

Geen

Boek je afspraak direct in via de knop op deze pagina.
Uiterlijk een uur van te voren krijg je een zoom-link van mij waarmee je in kunt loggen op je apparaat met camera zodat we elkaar ook kunnen zien (tablet/telefoon/laptop).

Madelon: Een feestje om te winkelen?
Kleren kopen vond ik echt vreselijk, altijd zaten de kleren te strak kreeg ik de broeken niet over mijn billen of niet dicht. Maar na een online Meeting met Kathelijn waarin ik tips heb gekregen om mijn energie level op peil te houden, is mijn buik minder opgeblazen, en zit ik lekkerder in mijn vel.
En om het feestje compleet te maken heb ik in 15 minuten twee broeken gekocht. Ze zaten in een keer goed? Nee niet een maat kleiner, maar zo voelt het wel, zonder rot gevoel, lachend bijna huppelend de winkel uit.
Wil jij ook beter in je vel zitten? Start eens met een online meeting met Kathelijn. En ik weet zeker dat er bij jou ook een positieve verandering komt.
Enthousiaste groet, Madelon

Nooit meer een eetbui?

Via deze link kun jij jouw gesprek in mijn agenda inplannen. Zodat ik jou inzicht kan geven en jij aan de slag kunt om voor altijd eet-bui vrij door het leven te gaan! Wat ik kan, kun jij ook.

afvallen zonder dieet

Meest gestelde vragen:

Ja maar in een half uur kan ik toch niet alles aanpakken?
Klopt, niet alles. Maar je krijgt direct toepasbare tips waar je mee aan de slag kunt en ervoor zorgen dat jij blijvend verandert

Is dit echt gratis?
Ja, je krijgt dit half uur echt cadeau, ik wil dat alle vrouwen van nederland een gezonde relatie met eten krijgen. Ook jij!

Ik heb al jaren eetbuien, kan ik hier echt vanaf komen?
Ja, dat kan zeker! Als ik het kan, dan kun jij het ook!

Liefs Kathelijn

× Waar kan ik je mee helpen?