Afvallen voor mannen

 

Op het nieuws horen we steeds meer berichten dat mannen met overgewicht grotere kans hebben om op de IC terecht te komen met de gevolgen van Corona.

 

Ik kan mij voorstellen dat dit zorgen geeft voor jou en misschien wel je hele gezin. 
Ik help je je snel fysiek en mentaal beter in je vel te zitten.

Alles heb je verder op de rit verder, alleen het gewicht wil niet wat het zou moeten doen. Thuiswerken helpt hier ook niet bij. Klanten zie je online terwijl de lunch verorbert wordt en zonder dat je het in de gaten hebt, heeft een van de gezinsleden een gevulde koek bij de koffie gelegd en is die ook alweer bijna op.

Fysiek en mentaal weer de oude zijn, dat is wat zou helpen om een gezond gewicht te krijgen. Dan is de stress over de toekomst een stuk minder aanwezig, zijn de deadlines weer haalbaar en is het in het gezin weer gezellig.

Herken jij je hierin:

  • maak jij je zorgen om je overgewicht?
  • heb je alles op de rit, maar merk je dat je gezondheid je af en toe in de steek laat?
  • wil jij meer energie en tijd voor je werk, gezin en partner?
  • weet je dat je gezonder moet gaan leven, maar heb je geen idee wat nu echt gezond is?
  • weet je vrouw het altijd beter, maar passen haar tips niet bij jouw leefstijl?
  • wil jij je niet alleen fysiek maar ook mentaal fitter voelen?
  • Wil jij zeker zijn dat je niet (meer) in de risico groep valt van de mannen met overgewicht die op de IC terecht komen met corona?
  • Of überhaupt op latere leeftijd daardoor klachten krijgen?

 We beginnen met een uitgebreid gesprek (on- of offline) van anderhalf á twee uur waarin ik jou en je levensstijl leer kennen. Vanuit daar gaan we samen ontdekken wat je nu aan kunt passen zodat jij snel beter in je vel komt te zitten, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Geen standaardlijstjes dus! Echt wat in jouw (gezins-)leven past. Hier ga je een maand mee aan de slag. Ook krijg je het boek ‘De testofactor‘ van Ralph Moorman en Pim Christiaans cadeau bij dit traject.

Na die maand hebben we een evaluatiegesprek waarbij ik je help te gaan finetunen.  Of misschien nog wel een stap erbij te zetten als dat nodig mocht zijn. In de maand tussen de gesprekken ben ik bereikbaar voor vragen waar je tegen aanloopt.

Ik ga jou helpen een gezond lichaam te krijgen. Met een paar aanpassingen in jouw leefstijl zul je al verschil gaan merken en ga jij letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten. Bel mij op 06-19626961 zodat we een afspraak in kunnen plannen en jij al snel aan de slag kunt!

Succesverhaal van Frank

Ik ben een man van 51 jaar en 1:78 mtr met een licht, 8,5kg, maar consistent overgewicht. Alle vormen van afvallen heb ik in mijn leven doorlopen maar geen van allen leverde een blijvend resultaat op. En belangrijker waren niet vol te houden. Wel op de korte termijn.
Het probleem dat ik ervoer is bij alle dieet vormen er van alles niet mag. Dat maakt het per definitie niet vol te houden. Analyserend kwam ik tot de conclusie dat excessief snoepen (chocolade, snoep, koekjes en chips) mijn grote bottle neck was en een constant gevoel van honger in stand hield. Mijn vriendin wees me op Kaat en haar mogelijkheid je van, in mijn geval, chocolade af te helpen. In een laatste poging dit dan ook maar te proberen heb ik me aangemeld bij Kaat. Na een gedegen intake kwamen we tot de conclusie dat waar het fout ging was al in de ochtend door het ontbijten met cruesli. Hierdoor schoot mijn suikerspiegel omhoog en had ik om 10:30 behoefte aan eten (suiker). Nadat Kaat mij heeft afgeholpen van mijn trek in chocolade ben ik radicaal gestopt met snoepen. Door mijn ontbijt de cruesli te vervangen door muesli ben ik inmiddels in 3 maanden 5,5kg lichter. Zonder moeite. Voel me energieker, gezonder en blijer met mezelf.

× Waar kan ik je mee helpen?