Warm water met citroen, ik start er iedere dag mee.

1. Helpt je gewicht te verliezen!!

Citroenen bevatten vezels die je trek in zoetigheid verminderen. Ook is makkelijker om gezonde voeding door de dag heen vol te houden als je de dag lekker begint met een gezond citroentje.
2. Geeft je immuunsysteem een opkikker, citroenen bevatten veel vitamine C, deze zorgen voor een goede weerstand en bevordert vitamine C de opname van ijzer.
3. Reinigt je lichaam, vooral je lever. Water helpt giftige stoffen weg te spoelen en citroen versterkt dit effect. Na de nacht heeft je lichaam vocht nodig om de afvalstoffen los te kunnen laten en de citroen helpen hierbij. Citroenen zijn een effectieve en goedkope manier om je lichaam voortdurend te reinigen.
4. Verbetert je spijsvertering, het warme water stimuleert de darmwerking en citroenen helpen afvalstoffen los te laten. Ook stimuleert citroen de galproductie wat weer nodig is voor de spijsvertering
5. Laat je huid stralen, vitamine C helpt tegen rimpels en vermindert de schade van zon, rook en vervuiling. Citroenwater haalt vervuiling uit je bloed waardoor je huid gaat stralen.
6. Brengt je PH waarde in balans. Hoewel citroenen buiten ons lichaam zuur zijn, zijn ze heel erg basisch als ze in ons lichaam zijn. Een basisch lichaam is de sleutel naar een goede gezondheid.
7. Water met citroen is gewoon lekker! Wanneer je moeite hebt met het drinken van water (goed voor gewichtsverlies!) helpt het wanneer je er een verfrissende citroen aan toevoegt.

Wil je eens variëren, dan kun je aan je lauwwarme water (in koud water smelt het namelijk niet) kokosolie en cayennepeper toevoegen. Kokosolie reinigt je lichaam en is een natuurlijke brandstof die niet opgeslagen wordt in je vet cellen. Cayennepeper heeft vele eigenschappen die goed zijn voor je gezondheid en helpt bij het afslanken.

En nog een tip: drink hem met een rietje, beter voor je tandglazuur!
Wil je meer informatie dan kun je vrijblijvend contact met ons opnemen op 06 19626961

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?