Exclusief Bij Kaat

Ben jij die bijzonder succesvolle vrouw met een druk leven en probeer je puur en gezond te eten maar schiet dit er door alle drukte soms bij in? Vaak heb je geen idee waar je moet beginnen als je je levensstijl blijvend wil veranderen. Ik bied een exclusieve één-op-één-coaching naar een gezonde levensstijl die moeiteloos aansluit bij jouw persoonlijke situatie.

Voor de echte aanpakkers heb ik dit exclusieve traject van ongeveer 6 maanden ontwikkelt in combinatie met de ondersteunende methode ‘Weg met de Weegschaal’.
De naam zegt het al: weg met de oude gewoontes, tijd voor nieuwe!
We starten met een kennismakingsgesprek. ‘Wie ben je?’ ‘Wat eet je?’ maar ook ‘Waarom eet je?’ ‘Hoe richt jij jouw kostbare tijd in?’ en ‘Wat vind jij nou écht belangrijk?’ Daarnaast kijken we of jij écht bereid bent om, met de juiste coaching van mij, dit traject te doorlopen en of je de motivatie hebt om niet te stoppen voordat je je doel bereikt hebt binnen de gestelde termijn.
Wanneer je start met dit traject, bruis je binnen de kortste keren weer van de energie en kun je zijn wie je moet zijn om jouw doelen te behalen en behouden. Gewicht verliezen? Los van eetbuien? Meer energie? Een gezond(-er) lichaam? Als je voor 200% voor dit traject gaat, dan bereik je dit vanzelf.

Sta jij stevig in je schoenen?

Kies je voor het exclusieve traject, dan verwacht ik dat je stevig in je schoenen  staat en doelgericht te werk gaat. De handvatten die je aangereikt krijgt, pak je aan en je gaat er vol overtuiging mee aan de slag. Weet jij van jezelf dat jij die ambitieuze, bijzondere vrouw bent die, als ze zich ergens in vastbijt, er echt helemaal voor gaat? Dan is dit traject echt iets voor jou!

Naast de een-op-een-coaching krijg je bij dit traject ook;

Vul hier het inschrijfformulier in. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om (online) een gesprek in te plannen om erachter te komen of ik jou kan helpen jouw doelen te bereiken. En je snel een fit, gezond, eetbui-vrij leven kunt creëren.

× Waar kan ik je mee helpen?