Iedereen is uniek

Daarom is er vanaf nu voor iedere vrouw een passend programma Bij Kaat.
Hormoonanalyse, twee gesprekken én een maand onbeperkt contact om jouw hormonen in balans te krijgen.
Online, twaalf weken lang ben ik jouw persoonlijke online Health Coach.
Samen, een intensief groepstraject van een half jaar met vele extra’s.
Exclusief, één-op-één persoonlijke coaching, een half jaar helemaal op maat gemaakt voor jou.

Afvallen in een groep

Klanten stelden mij vaak de vraag waarom ik alleen één-op-één werk.
Kan er geen sessie gevolgd worden in groepsverband, zodat de investering lager is?
Dit heeft mij aan het denken gezet en er is nu zelfs meer dan alleen het groepstraject en één op één coaching.

Ik coach jou naar een KRACHTIG EN GEZOND lichaam;

dit is meer dan alleen voeding. Daarmee heb ik je meer te bieden dan een andere gewichtsconsulent, trainer hormoonfactor of natuurvoedingsadviseur. Bij Natuurlijk Bij Kaat ga ik samen met jou met heel jouw levensstijl aan de slag. Wil – of kan ik beter zeggen: durf – je alleen maar te kijken naar je voeding? Dan kun je beter met één van mijn collega’s aan de slag. Heb jij het LEF om echt BRUTAAL EERLIJK naar jezelf te kijken. Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ook met het groepsprogramma waar ik mee ben begonnen neem ik de tijd om jou persoonlijk te coachen!

Iedereen is uniek

Let wel:
Natuurlijk Bij Kaat werkt niet met standaard-voorgeschreven programma’s. Bij mij geen standaard lijstjes; geen standaard advies. Iedereen is uniek; daarom maak ik voor iedereen een gepersonaliseerd programma. Bij jou speelt er op dit moment namelijk iets heel anders dan bijvoorbeeld bij je zus, vrienden of buurvrouw. GEEN VROUW IS HETZELFDE.

ACTIE

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering waar in het begin van dit stuk aan werd gerefereerd meer dan waard. Dat merk je al tijdens het kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject. Bel mij nu meteen om een afspraak in te plannen voor dit gratis en vrijblijvende moment: 06-19626961.

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen en direct de 7 toptips voor een sterk en krachtig lichaam?
Schrijf je dan hieronder in:


Nee, bedankt!