Iedereen is uniek

Daarom is er vanaf nu voor iedere vrouw een passend programma Bij Kaat.
Hormoonanalyse, twee gesprekken én een maand onbeperkt contact om jouw hormonen in balans te krijgen.
Powersessie, een dagdeel gaan we aan de slag met waar ik jou op dat moment mee kan helpen (voeding, hormonen, leefstijl, mindset)
Online, twaalf weken lang ben ik jouw persoonlijke online Health Coach.
VIP-dag, een dag voor jezelf met gezond eten, kennis maken met je lijf, gevoel en tips die je helpen naar een blijvend gezonde leefstijl.
VIP-traject, één-op-één persoonlijke coaching, een half jaar helemaal op maat gemaakt voor jou.

Afvallen in een groep

Klanten stelden mij vaak de vraag waarom ik alleen één-op-één werk.
Kan er geen sessie gevolgd worden in groepsverband?
Na vier succesvolle groepen te hebben begeleid ben ik mij aan het beraden of ik hiermee doorga.
Dit omdat de hormonen wel zo’n belangrijke rol spelen en persoonlijke coaching hierbij van belang is. Wil jij wel graag met een groep werken?
Neem dan eens deel aan de VIP-dag!

 

 

Ik coach jou naar een FIT, GEZOND lichaam;

dit is meer dan alleen voeding. Daarmee heb ik je meer te bieden dan een andere gewichtsconsulent, trainer hormoonfactor of natuurvoedingsadviseur. Ik ga samen met jou met heel jouw levensstijl aan de slag. Wil – of kan ik beter zeggen: durf – je alleen maar te kijken naar je voeding? Dan kun je beter met één van mijn collega’s aan de slag. Heb jij het LEF om echt BRUTAAL EERLIJK naar jezelf te kijken. Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

Iedereen is uniek

Let wel:
Natuurlijk Bij Kaat werkt niet met standaard-voorgeschreven programma’s. Bij mij geen standaard lijstjes; geen standaard advies. Iedereen is uniek; daarom maak ik voor iedereen een gepersonaliseerd programma. Bij jou speelt er op dit moment namelijk iets heel anders dan bijvoorbeeld bij je zus, vrienden of buurvrouw. GEEN VROUW IS HETZELFDE.

ACTIE

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering waar in het begin van dit stuk aan werd gerefereerd meer dan waard. Dat merk je al tijdens het kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject. Bel mij nu meteen om een afspraak in te plannen voor dit gratis en vrijblijvende moment: 06-19626961.Nee, bedankt!

× Waar kan ik je mee helpen?