Iedereen is uniek

Daarom is er vanaf nu voor iedere vrouw een passend programma Bij Kaat.
Hormoonanalyse, twee gesprekken én een maand onbeperkt
contact om jouw hormonen in balans te krijgen.
Powersessie, een dagdeel gaan we aan de slag met waar ik jou op dat moment
mee kan helpen (voeding, hormonen, leefstijl, mindset)
Online, twaalf weken lang ben ik jouw persoonlijke online Health Coach.
VIP-traject, één-op-één persoonlijke coaching,
een half jaar helemaal op maat gemaakt voor jou.

Afvallen in een groep

Klanten stelden mij vaak de vraag waarom ik alleen één-op-één werk.
Kan er geen sessie gevolgd worden in groepsverband?
Na vier succesvolle groepen te hebben begeleid heb ik besloten hier mee te stoppen.
Dit omdat de hormonen wel zo’n belangrijke rol spelen en persoonlijke coaching hierbij van belang is. Wil jij wel graag met een groep werken?
Neem dan eens deel aan de VIP-dag!

Kathelijn & De Zoete Geest (9)

 

 

Ik coach jou naar een FIT, GEZOND lichaam;

dit is meer dan alleen voeding. Daarmee heb ik je meer te bieden dan een andere gewichtsconsulent, trainer hormoonfactor, NLP lifecoach of natuurvoedingsadviseur.
Ik ga samen met jou met heel jouw levensstijl aan de slag. Wil – of kan ik beter zeggen: durf – je alleen maar te kijken naar je voeding? Dan kun je beter met één van mijn collega’s aan de slag.
Heb jij het LEF om echt BRUTAAL EERLIJK naar jezelf te kijken. Durf jij de confrontatie met jezelf aan te gaan? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. 

NatuurlijkBijKaat (14)

Iedereen is uniek

Let wel:
Natuurlijk Bij Kaat werkt niet met standaard-voorgeschreven programma’s. Bij mij geen standaard lijstjes; geen standaard advies. Iedereen is uniek; daarom maak ik voor iedereen een gepersonaliseerd programma. Bij jou speelt er op dit moment namelijk iets heel anders dan bijvoorbeeld bij je zus, vrienden of buurvrouw. GEEN VROUW IS HETZELFDE. Ik zet dan ook verschillende technieken welke op dat moment bij jou passen. EFT, NLP, PSYCH-K of een advies waar jij op dat moment verder mee kan.

NatuurlijkBijKaat (2)

ACTIE

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering waar in het begin van dit stuk aan werd gerefereerd meer dan waard. Dat merk je al tijdens het kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject. Bel mij nu meteen om een afspraak in te plannen voor dit gratis en vrijblijvende moment: 06-19626961.

Wil jij weten welke preventieve maatregelen wij nemen bij Natuurlijk bij Kaat zodat jij veilig bij ons terecht kan, kijk dan hier.

Wist jij trouwens dat wij je ook online live kunnen helpen?

Nee, bedankt!

× Waar kan ik je mee helpen?