Natuurlijk bij Kaat Kennismaking

Kennismaking

Kathelijn is een professionele, betrokken coach. Ze helpt je je probleem helder te krijgen en obstakels om je doel te bereiken te te doorbreken. Ze houdt je bij de les, wat zorgt voor mooie resultaten, want met smoesjes hoef je bij haar niet aan te komen. Ik hou ervan!
Gestart bij Kaat omdat ik op zoek ben naar een gezonde levenstijl in het drukke gezinsleven met zeer jonge kinderen. De gesprekken zijn motiverend zodat je meteen er mee aan de slag gaat. Fijne positieve vibe. Het traject nog niet afgerond maar elke keer zin om weer een stap te maken naar mijn doel.
Kathelijn en ik kennen elkaar via Zakenvrouwenclub. Kathelijn is betrokken en denkt mee. Ze staat met beide benen op de grond en houdt van aanpakken. Met Kathelijn wil je samenwerken.
Ruim een jaar geleden heb ik ivm gezondheidsproblemen besloten dat ik mijn eet en leefgewoonten blijvend wilde verbeteren. In het verleden heb ik al van alles geprobeerd, maar helaas nooit met een blijvend resultaat. Het moest dus een methode en begeleiding zijn, die anders was dan de methodes en begeleiding die ik eerder heb gehad.Zoekend op Google kwam ik bij Kathelijn van Dongen/ Natuurlijk bij Kaat terecht. Haar methode en uitstraling spraken me erg aan.Na een kennismakingsgesprek heb ik besloten een langdurig traject bij haar in te gaan. Wat een positieve en krachtige vrouw. Kathelijn werkt met de methode Weg met de weegschaal, maar geeft je echt een traject op maat. Je geeft zelf aan waar je behoefte aan hebt en Kathelijn begeleid je daarbij op een positieve manier.Wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. 30 kilo lichter en vooral veel gezonder, energieker, positiever en meer ontspannen kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst.Lieve Kathelijn, heel erg bedankt daarvoor !😘
Vol passie recht door zee en met oprechte en warme interesse help Kathelijn je naar de beste versie van jezelf 🌹echt een aanrader!
Kathelijn van 'natuurlijk bij Kaat' is niet alleen ervaringsdeskundige, maar onderbouwt haar argumenten ook heel goed. Ze daarmee een hele goede motivator om jouw doel te bereiken. Je past zich flexibel aan aan jou wensen en gezinssituatie. Gewoon klasse dus.
Nog steeds profijt nu 4 jaar na afsluiten van m'n traject
Kathelijn is een fijne coach die weet waarover ze praat. Confronterend (in de goede zin), humor, vriendelijk, begripvol, authentiek, eerlijk. Zo zou ik Kathelijn willen omschrijven.Bij Kathelijn ben je in goede handen als je op zoek bent naar je innerlijke zelf.
Fijne vrouw, die samen met jou de uitdaging aan gaat. En niet bang is om je een spiegel voor te houden, daar leer je toch het meeste van.
Ik heb een leerzaam traject bij Natuurlijk bij Kaat gevolgd waar ik nog steeds iets aan hebVia fb volg ik nog steeds tips en blogs die erg nuttig zijnBinnenkort een workshop volgen, ik kijk erna uit
In de afgelopen periode heb ik meerdere keren mogen samenwerken met Kathelijn. Haar enthousiasme is aanstekelijk en in haar vakgebied werkt dat. Ik heb al meerdere mensen naar haar doorgestuurd en heb de verandering en het bereiken van de doelen kunnen zien. Mooi is dat ze niet alleen naar de kilootjes en het uiterlijk kijkt, maar veel verder dan dat. Kathelijn heeft echt verstand van haar vak en heeft daar ook nog eens enorm veel plezier in en dat merk je aan alle kanten.Dus gewoon DOEN! zo'n traject bij Natuurlijk bij Kaat!
Kathelijn houdt je behoorlijk confronterend de spiegel voor en dat is precies wat ik nodig heb. Met 'ja, maar' kom je echt niet weg. Met veel humor en begrip zorgt Kaat ervoor dat ik me bewust ben van mijn keuzes. Tijdens het traject kan ik echt altijd bij haar terecht met mijn frustraties en onzekerheden. Met veel geduld en duidelijke adviezen zorgt Kathelijn er dan weer voor dat ik weer op de juiste weg blijf. Dank je Kathelijn. Fijn om je in mijn netwerk te hebben.
Kathelijn van Natuurlijk bij Kaat is een top leefstijl-coach! Althans voor mensen die willen veranderen en in een spiegel durven kijken. Want zij houdt je absoluut een spiegel voor op het gebied van jouw eetgewoontes. Zij is er ook op het moment dat je er even door heen zit, dan weet ze je te stimuleren en te enthousiasmeren. Dankzij Kathelijn ben ik mij niet alleen bewust van mijn goede en minder goede eetgewoontes, ik kan ze met alle gemak van de wereld onder controle houden. En nu, na een aantal jaren, heb ik nog steeds profijt van haar adviezen! Een aanrader dus op het moment dat je bereidt bent om je leefstijl te veranderen!
Kaat is een open, inspirerende en zeer goed luisterende dame die verder kijkt dan wat je zegt (ook luistert naar wat je niet zegt...tussen de regels). Ze dwingt je nergens toe. Het is jouw proces. Ik ben er nog lang niet, maar de stapjes die ik met haar hulp en steun gemaakt heb zijn klein maar weloverwogen door mij genomen. Warm en bevlogen!
Kaat is een topper, bekijkt elke situatie apart en past daarop het plan aan
Een cadeau aan mezelf. Zo kan ik het het beste noemen. Super blij ben ik dat ik dit traject ben aan gegaan. Na jaren te hebben gestreden met lijnen, dieeten, (hoofd)honger etc etc nu eindelijk verlost van dit alles.Door Kaat erachter gekomen dat dat helemaal de oplossing niet is. Echt geleerd hoe je blijvend lekker in je vel komt te zitten.Lieve Kaat, ben jou EEUWIG DANKBAAR !! 💋
Waardevolle sessies, een ervaren coach en heel erg fijne, warme vrouw die erg betrokken is! Ik heb veel profijt van mijn sessies bij Kaat.
Ik heb super met Kathelijn gewerkt! Ze is precies, doet wat ze zegt en gewoon een prettig persoon om mee samen te werken. Voor herhaling vatbaar.
Ik merk dat mijn lichaam, naarmate ik ouder word, aan het veranderen is. Graag wil ik ook in de toekomst gezond, fit en vitaal blijven. Ik wilde dus ook weten hoe ik dit, naast in beweging te blijven, ook met voeding en mindset kan doen en daarvoor zocht ik een kenner, iemand met ervaring en kennis van zaken. En dit vond ik bij Natuurlijk bij Kaat! Kathelijn is een mooie persoonlijkheid en de manier waarop ze je positief coacht is heel prettig. Ze geeft je advies die bij je past (advies op maat) en toepasbaar zijn. Daarnaast verrast ze je ook regelmatig met fijne en ook lekkere tips :-)Kortom ik ben blij en dankbaar dat ik naar Natuurlijk bij Kaat ben gegaan. Een aanrader!
Eerlijk, recht door zee en warm. Daar heb je wat aan wanneer je een goede leefstijl coach zoekt. Kathelijn luistert naar waar jij naar toe wilt, wat jij wilt veranderen en geeft daar goede, werkbare adviezen bij. Met kleine veranderingen en begrijpelijke aanpassingen die Kathelijn je aanreikt, maak je al grote stappen. En, wat ik heel belangrijk vind, de adviezen zijn gewoon toe te passen in jouw leven. Op zo'n manier voelt het als heel normaal.
Een aantal jaar geleden heb ik bij Kathelijn een traject gevolgd. Ik heb daar goede herinneringen aan. Ondanks dat het alweer een aantal jaar geleden is, krijg ik toch nog veel tips van Kathelijn. Zo ook vandaag weer! Zeer waardevol. Vooral in het nieuwe jaar! Ook heeft Kathelijn bij mij een experiment uitgevoerd waardoor ik tegenwoordig geen bier meer drink. Erg blij mee nog steeds!
js_loader
× Waar kan ik je mee helpen?