Samen Bij Kaat

Dankzij de groepscursus kan ik nog meer vrouwen helpen op weg naar een sterk en krachtig lichaam, mét als gevolg meer resultaat in hun persoonlijke en zakelijke leven. Afgelopen week zei een klant het volgende tegen mij. ‘Kathelijn, ik dacht dat ik pas gelukkig zou zijn als ik was afgevallen. Maar ik ben nu al gelukkig en nog niet eens op mijn streefgewicht’. Dat is wat ik ook doe met de groep. Ik ga er voor zorgen dat je nu goed in je vel komt te zitten, zodat dat gezonde gewicht vanzelf er achteraan komt. DOE JE MEE?

Lees hier het verhaal van Anne, zij is nu halverwege het groepstraject. En Karen heb ik geïnterviewd toen het traject was afgerond, bekijk hier haar interview

Blijvend gewichtsverlies

De groepscursus Samen Bij Kaat is er voor dames die brutaal eerlijk naar zichzelf durven te kijken én zo willen werken aan een gezond, krachtig lichaam en een bijzonder gelukkig leven. Met als resultaat blijvend gewichtsverlies én meer resultaat in zowel je persoonlijke, als zakelijke leven. Een HALF JAAR lang gaan we samen aan de slag. Aan de ene kant volg je sessies in de groep, die bestaat uit zes tot tien vrouwen. Aan de andere kant krijg je ook persoonlijke één-op-één begeleiding. Niet iedere vrouw is tenslotte hetzelfde. Ik maak hierbij gebruik van de Weg met de Weegschaal-methode. Dit is géén dieet. Nee, we werken stap voor stap naar een blijvend gezond gewicht toe.

 

Waar bestaat Samen Bij Kaat uit:

– Een persoonlijke intake, waarbij we jouw doelen stellen. Heb je een bepaald streefgewicht in gedachten of wil je juist weer energie voor tien hebben?  Een bepaalde sportieve uitdaging behalen of juist de balans vinden tussen werk én gezin. In dit half jaar gaan we daar naar toe werken. Dit gesprek is ook bedoeld om te kijken of we een klik hebben; ik werk namelijk alleen met bijzonder succesvolle vrouwen.
– Kick-off-dag met de groep, waarbij we tijdens een ontbijt of lunch bij ‘de zoete geest’ een dag samen gaan knallen. Dit is dé perfecte start om gemotiveerd te beginnen aan dit avontuur van een half jaar Samen Bij Kaat. Jullie kunnen het!
– Masterclass meditatie/mindfulness.
– Maandelijks een één-op-één met Kaat, waarbij we iedere maand in één uur doornemen hoe jij er op dit moment voor staat. Gaat het goed? Waar loop je tegenaan? Wat wil je nog vragen? Wil je iets kwijt dat te persoonlijk is voor de groepssessies, dan is dit het moment. Deze één-op-één gesprekken kunnen zowel in mijn praktijk in Grave, als via Skype. Afstand is dus geen probleem om deel te nemen aan Samen Bij Kaat.
– Online sessies met de groep, waarbij jullie iedere maand tips van mij krijgen en jullie weer barsten van inspiratie. Natuurlijk krijgen jullie alle ruimte om vragen te stellen en ervaringen te delen. Misschien stelt één van je groepsgenoten wel die ene vraag die jij niet durft te stellen. En ook van de adviezen die ik aan de anderen geef, leer je weer.
– Tijdens het hele traject toegang tot de geheime facebookpagina waarin we elkaar helpen.
– Contact met andere vrouwen die net als jij, meer energie en een gezonde leefstijl willen.
– Een uitgebreid online programma vol inspiratie, waarbij je oefeningen, tips, visualisaties én ga zo maar door krijgt. Steeds weer krijg je nieuwe inzichten, zodat je verder groeit.
– Afsluitende fotoshoot, met een fotografe, een styliste, kapster en een visagiste waarbij we ervaringen met de groep delen én ons succes letterlijk vastleggen.

Samen Bij Kaat start op 29 september. Kosten bedragen 1297,- euro. Betalen in termijnen is uiteraard mogelijk.

Interesse? Bel mij, dan kunnen we het kennismakingsgesprek snel in plannen zodat je de eerste handvatten al vast kunt pakken. 06-19626961, of stuur een mailtje naar kathelijn@natuurlijkbijkaat.nl