Blijvend gewichtsverlies met Samen Bij Kaat

Heb jij al heel veel diëten uitgeprobeerd zonder blijvend gewichtsverlies? Spreekt een gezonde leefstijl jou aan en wil je hiermee ook afvallen? Wil je ook de positieve kracht van een groep ervaren? Dan is groepscursus Samen met Kaat dé oplossing voor jou. Met Samen met Kaat werk je aan een gezond en krachtig lichaam, je leert wat een gezonde leefstijl is én je krijgt allerlei tips voor gezonde ontbijten, lunches, diners en tussendoortjes. Kortom met Samen bij Kaat werk je aan een gezonde leefstijl én blijvend gewichtsverlies. Twee vliegen in één klap!

Wat doet Samen Bij Kaat?

De groepscursus start met een kick-off waarin we naar je huidige situatie kijken en je persoonlijk doel gaan bepalen. Vaak is dat blijvend gewichtsverlies in combinatie met een gezonde leefstijl. We gaan dat heel concreet maken. Aan de hand van de ‘Weg met de Weegschaal’-methode gaan we alle achterliggende processen van jouw eetpatronen onderzoeken. Dit doen we tijdens persoonlijke en online groepssessies. Zo brengen we samen jouw triggers van eten in kaart. Verder krijg je allerlei recepten en tips voor gezonde ontbijten, lunches, diners en ook voor gezonde tussendoortjes. Het totale traject duurt een half jaar.

Wat krijg je bij Samen Bij Kaat

– Een kick-off dag met een heerlijke gezonde lunch en een masterclass mindfulness/yoga
– Werkboek en eetschrift “Weg met de Weegschaal”
– Maandelijkse persoonlijke sessies over jouw gezonde leefstijl
– Maandelijkse online groepssessies
– Toegang tot besloten Facebookgroep waarin je ervaringen en tips over blijvend gewichtsverlies met groepsleden kan delen.
– Een zeer uitgebreid online programma met inzichten, tips, visualisaties en huiswerkopdrachten over een gezonde leefstijl en blijvend gewichtsverlies
– Huiswerk om zoveel mogelijk resultaat uit “Samen met Kaat” en een blijvend gewichtsverlies te halen
– Een professionele fotoshoot met visagie, kledingstyliste en kapster.

Resultaat Bij Kaat

Natuurlijk haal je resultaat Bij Kaat! Wat denk je van:

– blijvend gewichtsverlies
– gezonde leefstijl
– lagere BMI
– smallere taille
– gelukkiger leven
– positief over jezelf denken
– de baas zij over al je eetgewoontes
– meer energie
– een gelukkiger leven

Kortom door Samen Bij Kaat word je een stralende en krachtige vrouw! Wat vind je van de ervaring om voor de spiegel te staan en een stralende power-woman te zien? Mooi toch? Met Samen Bij Kaat gaat dat helemaal lukken. Wil je weten hoe andere vrouwen een blijvend gewichtsverlies of een gezonde leefstijl hebben bereikt? Luister dan nu naar hun verhalen of lees ze op deze pagina

Groepstraject Samen Bij Kaat

 1.297,00

Durf jij eerlijk en brutaal naar jezelf te kijken, wil je écht veranderen en wil je blijvend gewichtsverlies door een gezonde leefstijl? Dan is Samen met Kaat het ídeale traject voor jou. Ik verwacht wel heel veel van jou, namelijk dat je je voor de volle honderd procent inzet en natuurlijk krijg je daarvoor ook heel veel terug. Wat dacht je van een gezellige kick-off in een mooie omgeving waarin je kennis maakt met je groepsgenoten en ik je de eerste beginselen van de Weg met de Weegschaal methode ga vertellen. Die dag krijg je een heerlijke vegetarische lunch en een super relaxte yogasessie. Met deze basiskennis gaan we samen aan de slag en je zult al snel merken dat je beter in je vel gaat zitten.

Beschrijving

Een half jaar lang samen met Kaat én met de groep werken aan een gezonde leefstijl. Wat levert het je op? Een gezond en krachtig lichaam, blijvend gewichtsverlies én een gelukkig leven. Met als gevolg dat je meer energie en meer resultaat in je persoonlijk en zakelijk leven hebt! Het is haast te mooi om waar te zijn maar weet dat je dat dat echt kan!
Hoe? Met groepssessies, persoonlijke en online sessies gaan we keihard aan de slag met de Weg met de Weegschaal-methode. Stap voor stap leer je je voedingspatroon te veranderen in een gezonde leefstijl en werk je, zonder dieet, aan een blijvend en gezond gewicht. Wil je weten hoe anderen blijvend gewichtsverlies hebben bereikt? Lees dan hier de verslagen en interviews van je voorgangers. Let op, wacht niet te lang met inschrijven, er is maar ruimte voor maximaal 10 personen. Op zaterdag 2 februari 2019 start de eerstvolgende groepstraject. Schrijf je nu in of bel mij voor een vrijblijvend gesprek of dit traject bij jou past.

Resultaat Samen Bij Kaat

Hoe zou het zijn als je over een half jaar voor de spiegel staat en je ziet een sterke vrolijke vrouw die gelukkig is, er gezond uitziet en ook is afgevallen. Dat is het resultaat van Samen bij Kaat.
Hoe zou het zijn als je over een jaar voor de spiegel staat en nog steeds een sterke, vrolijke en gelukkige vrouw ziet op het zelfde gewicht als zes maanden daarvoor? Dat is het resultaat van een gezonde leefstijl en blijvend gewichtsverlies van Samen bij Kaat.
Samen bij Kaat werkt écht en dat komt doordat je zes maanden lang intensief en vooral bewust met jezelf en met een gezonde leefstijl bezig bent. In die zes maanden zijn zo’n beetje alle triggers langs geweest om je terug te zetten naar een ongezonde leefstijl. Denk aan verjaardagen, emotionele dipjes, feestjes etc…. maar met de hulp van mij en je groepsgenoten ga jij dansend door je triggers heen. Doe je mee?

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Groepstraject Samen Bij Kaat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Over het groepstraject:

Wil jij de nieuwsbrief ontvangen en direct de 7 toptips voor een sterk en krachtig lichaam?
Schrijf je dan hieronder in:


Nee, bedankt!