Mijn laatste echte werkdag van het jaar heb ik een VIP-dag gevolgd bij Marianne. Een toffe vrouw welke ik afgelopen jaar heb leren kennen. Zij coacht vrouwen in het schrijven van blogs en boeken. Super inspirerend. En aangezien ik mijn schrijfkunsten wil verbeteren kon het niet anders dan dat ik met haar aan de slag moest.

Vrouwelijke doelgroep

24 December hadden wij onze afspraak. Er werd een vragenvuur op mij afgeschoten waardoor mijn doelgroep nog duidelijker werd, en ja, als jij dit leest is de kans groot dat jij bij mijn doelgroep hoort. Met inspiratie voor meer dan 100 blogonderwerpen ging ik door naar mijn vriendin om kerstavond te vieren. Zij en haar dochter lieten mij gelukkig uit mijn hoofd komen want dat zat uiteraard vol met ideeën.

Slapeloosheid

Na een beregezellig slaapfeestje met hen, had ik eerste kerstdag ook geen tijd om iets te doen met mijn inspiratie en lag ik vannacht om 3 uur al te woelen. Dit wil ik, en dat. Daarover wil ik schrijven. Durf ik wel te schrijven over de onderwerpen die net op het randje liggen….? De slaap kon ik niet meer vatten dus besloot ik om 4.44 mijn bed uit te gaan (Ik heb nog niet opgezocht wat al die vieren betekenen. Mijn opa zou zeggen: dan heb je heel veel te vieren!! Aan die gedachte houd ik mij maar vast).
Ik heb een was aangezet en zit nu lekker te schrijven achter mijn laptop. De inspiratie gaat maar door en door. Heerlijk. Het doel wat ik met Marianne heb afgesproken is om wekelijks minimaal 1 blog online te zetten. De eerste gaat zijn redigeren voor mij. Deze niet, deze zet ik nu al online, jullie mogen nu al weten dat ik aan het stuiteren ben.
En die onderwerpen op het randje… of over het randje. Daar ga ik zeker over schrijven, welke dat zijn? Daarvoor moet je mij toch echt blijven volgen. Ik verheug mij er al op.

Geniet van je tweede kerstdag

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?