Ik niet hoor!

Ik hoorde bij de beste van de klas op de basisschool, maar was te lui om iets te doen voor school dus heb ik de MAVO gedaan. Studeren vond ik niet leuk, laat mij maar werken. Na een creatieve opleiding geprobeerd te hebben ben ik de horeca ingegaan. Ik heb alle horecapapieren gehaald om een eigen zaak te beginnen, studeren lukte toen ook, ik deed iets wat ik leuk vond.
Een relatie met de chef-kok in het restaurant waar ik werkte hielp mij niet van mijn eetstoornis af te komen, een diëtist gespecialiseerd in eetstoornissen wel. Met haar aan het werk had ik bedacht dat ik dat zelf ook wel wilde gaan doen. Maar 4 jaar naar school… mwa, dat zag ik niet echt zitten. Dus ben ik de opleiding tot Gewichtsconsulente gaan doen. Daarna ben ik nog wat meer gaan studeren, ik had de smaak te pakken om nieuwe informatie tot mij te nemen. Natuurvoedingsadviseur, trainer hormoonfactor én NLP-lifecoach volgden.

Onbewust selectief

In al die jaren studie en levenservaring, wist ik al dat ik een selectief geheugen heb. Op vakantie met iemand die alles onthoudt? Dan hoef ik het niet te onthouden. Dat doe ik niet bewust, dat is hoe mijn brein werkt.
Na een examen alle stof nog in mijn hoofd? Nee hoor, wat ik niet direct gebruik verdwijnt weer snel naar de achtergrond. Zelf heb ik het idee dat dat is sinds het overlijden van mama. En ik heb er geen last van. Ik weet waar ik dingen op moet zoeken die belangrijk zijn. Het werkt voor mij. Ik hoef geen ballast van dingen die voor mij (op dat moment) niet belangrijk zijn.

Hormonale klachten verminderen

Zo komt er weleens een klant die een hormonale klacht heeft en er zelf meer kennis over paraat heeft dan ik. Prima, dat mag en is logisch. Het gaat er om dat zij een weg vindt om daar mee om te gaan en die klachten te verminderen. Daar ben ik voor. Niet voor alle details van die hormonale klacht, die zoeken we wel op!
Heb jij symptomen van hormonale disbalansen? (haha, een slecht geheugen is een symptoom van bijnieruitputting trouwens)
Denk aan o.a. eetbuien, vermoeidheid, slaapproblemen, gewichtstoename bij het eten van koolhydraten, ontstekingen hevige menstruaties, gespannen en pijnlijke borsten, cellulitis, PMS, kort lontje, huidproblemen.
Boek dan eens een powersessie bij mij, dan hebben wij die hormonen samen snel in balans en kun jij weer genieten van een heerlijk ontspannen leven!

 

 

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Wil jij weten welke preventieve maatregelen wij nemen bij Natuurlijk bij Kaat zodat jij veilig bij ons terecht kan, kijk dan hier.

Wist jij trouwens dat wij je ook online live kunnen helpen?

Nee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?