Wist jij dat de oorzaak van huidproblemen vaak in de darmen begint? Op het moment dat jij beter voor je darmen gaat zorgen, verbetert je huid ook.

Pro biotica

Zelf heb ik als puber periodes van acné gehad. Ik reinigde heel goed maar het kwam maar terug. Rond mijn menstruatie was het helemaal drama (in de ogen van een pubermeisje, waarschijnlijk viel het wel mee 😉 ) Totdat iemand tegen mij zei dat ik brooddrank moest gaan drinken. Pff, het was zo vies, maar mijn puistjes verdwenen. Ik had destijds geen idee hoe dat kwam, maar ondertussen weet ik dat dat komt omdat het een gefermenteerd drankje is. Wat dus pro-biotisch werkt! Een aanrader dus voor je darmen en je huid.

Suikervrij

Regelmatig komen er (jongere) vrouwen bij mij die naast hun eetbuien ook last hebben van acné en puistjes. Door meer pro-biotische voeding toe te voegen aan hun ‘dieet’ en suiker te verminderen verdwijnen de huidproblemen vrij snel. Helemaal als ze daarbij hun huidverzorging aanpassen.
Hiervoor kan ik hen doorsturen naar een van de huidspecialisten in mijn omgeving, zij adviseren je de beste producten die jouw huid niet beschadigen (waar ik vroeger wel in ben getrapt met die fijne reclame en vele alcohol er in) waar jij je huid goed mee kan schoonmaken, reinigen en behandelen.

Persoonlijk advies

Heb je niet het juiste product dan kan het zelfs zo zijn dat je nog meer talg (dus acné) aan gaat maken. Laat je dus goed adviseren. Beautysalonforyou in Hernen waar Michelle eigenaar van is, kijkt ook echt naar jouw huidtype, huidbehoefte en huidconditie. Vanuit daar krijg jij persoonlijk advies. Zij heeft een lijn die zuivert, detoxificeerd en antibacterieel is. Het verkleint de poriën en normaliseert de talgproductie.
Smeer ook niet zo maar wat op je huid om te camoufleren, als de kleur en het product niet optimaal zijn, valt je onzuivere huid misschien nog wel meer op.

Wat doe jij om je huid mooi en egaal te houden?

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering waar in het begin van dit stuk aan werd gerefereerd meer dan waard. Dat merk je al tijdens het kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject.
Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?