Sinds 2013 coach ik vrouwen naar blijvend gewichtsverlies en een gezonde leefstijl in mijn praktijk Natuurlijk Bij Kaat. Daarvoor werkte ik in een sportschool speciaal voor vrouwen. Al zo’n tien jaar ben ik werkzaam met vrouwen vanaf 16 jaar en hoor ik regelmatig hormoongerelateerde klachten voorbij komen.

Trainer hormoonfactor

Dat is een van de redenen dat ik de opleiding tot trainer hormoonfactor ben gaan volgen. Tijdens deze opleiding werd mij maar al te duidelijk hoe belangrijk voeding en leefstijl zijn, niet alleen voor een gezond gewicht maar ook om je hormonen in balans te krijgen. Zijn die in balans, dan is het al bijna onmogelijk om overgewicht te hebben.

Dochters van de maan

Iedere keer als ik met een klant een hormoonanalyse afneem komt doet dit mij denken aan een klant van een paar jaar geleden. Zij had zo ontzettend veel last van PMS dat ze zich regelmatig echt ziek moest melden van haar werk. Zij had hier zo veel last van, tot zij het boek ‘Dochters van de maan’ ging lezen. Mede door dit boek is zij, naast haar voeding, haar levensstijl aan gaan passen en zijn haar PMS-klachten enorm verminderd. De moeite van het lezen waard als je bekend bent met PMS. Annemarie Peters geeft je handvatten en oefeningen om te gaan leven volgens je cyclus en daardoor dus de hele cyclus beter in balans te zijn.

Bestel hier: 

Kathelijn
Sociaal

Kathelijn

Eigenaar van Natuurlijk Bij Kaat at Natuurlijk Bij Kaat
Kathelijn (1979) heeft vanaf haar puberteit gestoeid met de eetstoornis BED, Binge Eating Disorder. Eetbuien tot je niet meer kan. Dit resulteerde in 20 kilo overgewicht. Door het ziekbed, en overlijden van haar moeder (2011) zag zij dat ze op deze manier nooit oud zou worden en is zij gezonder gaan leven. Met als resultaat een gezond gewicht en een fit lichaam. Door haar persoonlijke ervaring en opleidingen over voeding en leefstijl inspireert zij nu andere vrouwen naar een blijvend gezonde leefstijl.
Kathelijn
Sociaal

Latest posts by KathelijnNee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?