Hangende oogleden zijn voorbij zonder operatie!

Oh dit is echt te gek! Afgelopen week had ik een toffe fotoshoot voor VROUW-magazine van de telegraaf. Ik vertelde tegen de visagiste dat ik zo baalde dat mijn oogleden zo aan het hangen zijn gegaan en dat ik een operatie niet echt zie zitten. Ik zag haar denken, ze pakte iets uit haar tas en vertelde dat ze deze oogstrips ooit eens had gekregen van iemand en zich afvroeg of het echt werkte.

Zware ogen

Het siliconen-stripje plak je in de ‘rimpel’ van het overhangende deel en deze lift het ooglid omhoog. Ze had het nog bij niemand gedaan en, net als ik, wilde zij het graag eens proberen. Hier stemde ik direct mee in. 1 oog geplakt en het verschil was echt grandioos. Andere  oog ook en met een hele open blik ben ik op de foto gegaan (niet de selfie die nu boven deze pagina staat).
Ik ben direct naar bol.com gegaan en heb ze besteld. Het ziet er niet alleen veel frisser uit, maar het voelt ook lichter. Ik merk nu pas hoe zwaar die overhangende oogleden zijn (waren).

Open blik

Natuurlijk gun ik jou ook dit lichte gevoel en een open blik, hieronder de link om de strips te bestellen, je kunt er anderhalf jaar mee doen als je ze dagelijks gaat gebruiken. Makkelijk in gebruik, onzichtbaar en een stuk goedkoper en minder pijnlijk dan die operatie. Want die stellen we nu maar even uit!

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?