Het schoonheidsslaapje, we kennen hem allemaal wel! Met deze warme zomer liggen we het liefst ’s middags even siësta te houden. En waarom doen we dat eigenlijk niet? Te druk, grote to-do-lijst, je gaat toch niet ’s middags slapen? Genoeg redenen om het niet te doen. Maar slapen is wel heel belangrijk. Zeker ’s nachts is een goede nachtrust enorm belangrijk.

Stralen door te slapen

Ik heb er al vaker over geschreven, en nu kreeg ik van de week van een lieve vriendin een ‘BEAUTY PILLOW’. Ik had er nog nooit van gehoord, en het slaapt toch lekker! Ik ben er verzot aan, zeker met deze warmte licht het echt koeler wat natuurlijk heerlijk is. Ik word niet meer wakker met van die vouwen die je soms kan hebben in je gezicht. Of ik meer straal? Geen idee, ze zeggen dat je er meer van gaat stralen, maar dat kan ook door andere fijne omstandigheden komen in mijn leven. Mijn haar glanst volgens mij ook wat meer (of was dat nou door die fijne omstandigheden?? ) Het is anti-allergeen en nog veel meer!

Dus doe mij  nog maar wat meer uurtjes slaap 😉

Maar goed, waarom is je nachtrust nog meer belangrijk? We hebben ongeveer 8 uur slaap per nacht nodig, dit is wel een beetje persoonsafhankelijk. Ik weet zelf dat ik met 9 uur slaap beter functioneer. Slaap je te weinig, dan heeft dat bijvoorbeeld impact op je organen. En dat niet alleen, langdurig slaaptekort geeft ook meer kans op obesitas, de ziekte van Alzheimer, hart- en vaatziekten, depressiviteit, concentratieproblemen en meer, veel meer. Problemen met slapen? Drink eens wat minder koffie en frisdrank, zet de beeldschermen 1,5 uur voordat je naar bed gaat uit (is dat echt niet mogelijk, dan een blauwlichtfilter), haal die tv uit je slaapkamer. Ik heb echt persoonlijk ervaren dat dat veel beter slaapt, als is het maar dat je doorslaapt omdat je niet nog een keer wakker wordt van de reclame en de tv uit moet zetten. Ga overdag naar buiten en gebruik in de avond zo min mogelijk kunst licht. En ik raad je echt een beauty-pillow aan!!

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?