Je wordt wakker, kijkt in de spiegel en ziet ze al zitten. Wallen… Maar wat voor type wallen heb je nou eigenlijk? Want dat is niet altijd hetzelfde.

Echte of erfelijke wallen

Je hebt de “echte” wallen. Dit is huid en vetweefsel onder je oog. Maar hoe ouder je wordt hoe meer de zwaartekracht deze huid naar beneden gaat trekken. Zo ontstaat er een verdikking en zie je wallen.
Of je hebt de “erfelijke” wallen. Dit is een soort groefje onder het oog. Dan is er gebrek aan vet en bindweefsel en kun je ook donkere kringen zien.

Voed je huid

Hoe kun je er nou voor zorgen dat je de huid stimuleert goed en gezond te blijven waardoor er minder komt te hangen? Denk dan bijvoorbeeld eens aan wat je allemaal drinkt. Water is een echte must maar alcohol is een no go. Zo zijn ook groenten goed voor het gebied rondom de ogen.

Oogcrème

Gebruik je verzorging rondom de ogen of ben je af en toe te ruw rondom de oogzone? Bijvoorbeeld LOOkX Eye rescue AM deze geeft jouw oogcontour extra energie. De formule hydrateert, versterkt en beschermt de tere huid rondom je ogen tegen schadelijke invloeden van buitenaf, zoals uitlaatgassen en UV-straling. Deze oogcrème laat een vermoeide blik weer stralen! Het is geschikt voor alle huidtypen.
Key ingrediënten voor krachtig resultaat:

  • Cafeïne: ontgift, bestrijdt donkere kringen en verbetert de conditie van de liposomen.
  • Rode algen extract: verzacht, hydrateert en vermindert fijne lijntjes.
  • Rhodocrosiet extract: egaliseert het huidoppervlak, beschermt cellen tegen stress en bestrijdt vroegtijdige huidveroudering.Wil je hier eens over spreken wat goed voor jou zou zijn? Stuur dan een berichtje en wij (michelle en kathelijn) kunnen je vragen beantwoorden.
Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?