Yes, aanstaande donderdag is het zo ver. 14 Mei ga ik mijn allereerste webinar geven. Ik vind het nu al spannend. Al die voorbereidingen en techniek die achter zo’n programma zitten. Erg uitdagend en buiten mijn comfortzone.

En nu ik toch buiten mijn comfortzone ga, hoe tof is het dan als ik lekker veel inschrijvingen heb. Veel vrouwen in het webinar waar ik deze gouden tips mee kan delen. Inschrijven kan via deze link. Je krijgt dan meteen een bevestiging van deelname.

Wil je erbij zijn, maar kun je op het moment zelf er niet bij zijn? Schrijf je dan toch in. De kans is groot dat ik een opname maak, deze ga ik je dan toe mailen naderhand.

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Wil jij weten welke preventieve maatregelen wij nemen bij Natuurlijk bij Kaat zodat jij veilig bij ons terecht kan, kijk dan hier.

Wist jij trouwens dat wij je ook online live kunnen helpen?

Nee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?