Waarom mijn missie ‘EEN GEZONDE LEVENSSTIJL VOOR IEDERE BEWUSTE VROUW’ mijn missie is!

Van alle ‘speciale dagen’ van het jaar is 2 januari voor mij de meest speciale dag. Vandaag (2 januari 2018), 7 jaar geleden, is mijn moeder na een -relatief- kort ziekbed ingeslapen. De weken ervoor waren toen al bijzonder omdat je weet dat het de laatste keer is dat je moeder en bij is met sinterklaas, kerst en oud & nieuw. Ik zie mij nog in de supermarkt lopen op oudejaarsdag. Iedereen met champagne en hapjes in het wagentje. En ik met de eerste levensbehoeften omdat we wisten dat mama het nieuwe jaar niet meer zou halen.

Feestdagen

Rond de feestdagen sta ik hier jaarlijks even bij stil, maar iedere keer weer anders. Afgelopen jaar is er op zowel zakelijk als persoonlijk gebied erg veel gebeurd wat ik natuurlijk graag met haar had gedeeld. Dat dit niet meer kan doet soms pijn. Maar sterkt mij ook weer. Het sterkt mij vooral in de gezonde levensstijl die ik sindsdien heb en nooit meer los ga laten. Ik wil mezelf namelijk niet over 20 jaar voor mijn kop hoeven te slaan met ‘had ik toen maar gezond geleefd’
Ondanks dat mama gezond at en sportte kreeg zij de diagnose borstkanker. Ik weet ik dat je met een gezonde levensstijl veel gezondheidsklachten kunt voorkomen én je leven kunt verlengen zoals bij mama heel duidelijk zichtbaar was.

Gezonde leefstijl van levensbelang

Dat is waarom ik van mijn gezonde levensstijl mijn werk ben gaan maken. Om ook andere vrouwen te laten zien hoeveel invloed gezonde voeding op je heeft. Hoeveel energie je krijgt als je je hormonen balans hebt. Als je beweegt, ontspant en geniet van de mooie momenten. Niet iedereen die slank is, is gezond. Daarin vergissen mensen zich weleens en vragen zich af waarom bepaalde mensen bij mij komen. Nou, heel simpel. Omdat een gezonde levensstijl van levensbelang kan zijn. Slank of een maatje meer, dat is niet het doel an sich. Het doel waarmee de meeste vrouwen bij mij komen is het vinden van een gezonde levensstijl die past in hun leven. En jou daarbij helpen, dat is mijn missie.

Liefs Kathelijn

× Waar kan ik je mee helpen?