BOEIEND!

Dat is het stopwoordje van mijn nichtje Iza. Gisteren kwam ze met mijn zus, Lotte en haar zusje lunchen.
Niets interesseerde haar. JA, boeiend! Dat was bijna het enigste wat ze kon zeggen.

Koekjes

Dit zette mij aan het denken. Want tot mijn 30ste interesseerde mij ook niet zo veel. Als mijn moeder zei dat ik wat minder op kon scheppen. Of dat ik dat koekje wel zou nemen. BOEIEND, neem ik toch lekker 2 koekjes, en schep ik 2x op en neem ik ook nog een toetje! Lekker belangrijk!
Pas toen het echt serieus werd; ik zag dat mama met haar gezonde leefstijl toch ziek is geworden (over 2 weken 10 jaar geleden is zij gestorven aan de gevolgen van borstkanker). Begon het mij langzaam aan wel te boeien. Ik kan toch niet zo doorgaan? Dan word ik geen 57, net als mama.
Ik mag beter voor mezelf gaan zorgen. Minder alcohol gaan drinken. Meer groenten en fruit eten. Meer regelmaat in mijn leven brengen en gewoon, liever zijn voor mezelf.

Lekker in mijn vel

Gewoon, heel simpel in kleine stappen ben ik bewust geworden van hoe het ook kan. Hoe lekker in mijn vel te komen zitten en toch te genieten van een wijntje, uit eten gaan en dat bewegen best leuk kan zijn.
Ook jij kunt dit. Natuurlijk vind ik het tof als je dat samen met mijn persoonlijke hulp wilt doen. Maar het is ook mogelijk om met mijn online programma aan de slag te gaan.

Online 50% korting

Ik ben mijn online programma aan het updaten dus… t/m 31 december 2020 krijg je met de code Online50 maarliefst 50% korting.
En je kunt gewoon op 2 januari beginnen.
BOEIEND 😂

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?