Een tijdje geleden heb ik al laten weten dat mijn coachingstraject zou veranderen per 1 september. De hoogste tijd dus om jou te laten weten wat er nu precies is veranderd en waarom er in november nog meer gaat veranderen. En het voor jou slim is om juist NU een afspraak te maken om met je voeding, hormonen, leefstijl en mindset aan de slag te gaan.

Hoe het begon

November 2013 ben ik Natuurlijk Bij Kaat gestart. Na mijn eigen worsteling met BED, Binge Eating Disorder, een opleiding als gewichtsconsulent gedaan te hebben en ervaring bij Curves te hebben opgedaan als coach, manager én gewichtsconsulent dacht ik dat ik dat wel zou kunnen.
En ja hoor, na een half jaar kon ik mijn full-time baan vaarwel zeggen en was ik volledig werkzaam bij Natuurlijk Bij Kaat. In deze periode was ik al bezig met de opleiding tot natuurvoedingsadviseur. Erg interessant, want op deze manier kon ik ook mensen helpen met diabetes, reumatische aandoeningen, hoge bloeddruk, huidproblemen etc.
Dit heb ik echter nooit aan de grote klok gehangen (natuurvoedingsadviseur klinkt in mijn oren best wel ‘geitenwollensok’ en als je mij een beetje kent, weet je dat ik alles ben, behalve een geitenwollensok).

Groei

Mijn praktijk werd groter en succesvoller dat ik de beslissing heb moeten maken niet meer met iedereen te willen werken. Een businesscoach heeft mij geholpen om meer tijd in mijn agenda te creëren. Dus besloot ik een jaar of 3 geleden alleen nog maar met vrouwen te werken (en ja, ik maak soms uitzonderingen op deze regel).

Opleidingen

En wat blijkt, deze vrouwen hebben allemaal klachten die hormoongerelateerd zijn. Denk aan vermoeidheid, haaruitval, nachtelijk zweten, dun haar, psoriasis, auto-immuunziekten, acné, vergeetachtigheid, over- of juist ondergewicht. En ja, wat doe je als coach die eindelijk heeft ontdekt dat leren heel erg leuk is als je eenmaal weet wat je leuk vindt? Dan ga je weer naar school om de opleiding tot trainer hormoonfactor te doen!
Wow wat was dat leuk vorig jaar! Superveel geleerd en ervaring opgedaan. De klanten die ik destijds coachte en met mij de opleiding ‘volgden’ (ik oefende natuurlijk op hen) hadden supergoede resultaten omdat ik hen snel op de juiste voeding kon zetten.
En ja, wat ik al aangaf, als leren leuk wordt, dan wil je meer. Verschillende coachingsworkshops heb ik gevolgd, en ook coaches gehad (en nog) waar ik mee werk(te). Toch besloot ik vorig jaar een echte coachingsopleiding te gaan volgen. Sinds juni ben ik gediplomeerd NLP-life coach. Hiermee beheers ik verschillende technieken waarmee ik bijvoorbeeld overtuigingen als ‘ik ben nou eenmaal een emotie-eter’ kan overschrijven met een overtuiging als ‘ik luister naar mijn lichaam en voed het met wat het echt nodig heeft’.
Hypno-therapie kan ik inzetten of ik kan ervoor zorgen dat je chocola echt niet meer lekker vindt of juist spruitjes gaat eten (ik noem maar een zijstraat).
Je kunt je voorstellen dat dit allemaal bij elkaar opgeteld mijn coaching enorm efficiënt maakt en mijn klanten veel sneller hun doelen bereiken. ‘
Dus… afgelopen maanden heb ik nieuwe klanten mij (ver-)nieuwde traject verkocht.

Exclusief Bij Kaat

We starten dit traject (uiteraard nadat we elkaar eerst hebben ontmoet tijdens een vrijblijvend (on- of offline) kennismakingsgesprek) met een powersessie. Daarna volgen 8 een-op-een (on- of offline) gesprekken en er zit altijd een VIP-dag bij en niet te vergeten het 12 weken online programma. Deze dag is voor jou, maar je mag ook een vriendin meenemen die ook wel een dag voor zichzelf kan gebruiken.
De investering die je doet in dit exclusieve een-op-een traject wat vier tot vijf maanden duurt (we verspreiden de gesprekken voor jou zo gunstig mogelijk) is in september nog €1500,-. Daarna zal ik de prijs verhogen omdat de pilot-fase dan toch echt voorbij is.

November

Aankomende november heb ik dus 6 jaar Natuurlijk Bij Kaat, zes jaar ben ik dan BGN-gewichtsconsulent. Dit betekent dat ik mij jaarlijks bij moet scholen en dat mijn klanten hun trajecten deels vergoed krijgen vanuit hun aanvullende pakket. Nu is het helaas zo dat een BGN gewichtsconsulent beperkt wordt in haar coaching. Ik beheers als NLP-lifecoach technieken die ik niet mag toepassen als BGN-gewichtsconsulent en ook willen zij niet dat je als trainer hormoonfactor werkt. Je moet je houden aan de richtlijnen van de gezondheidsraad. En ja, voor heel veel vrouwen is dat al een hele winst maar verschillende hormonale klachten hebben echt andere voeding nodig dan de standaard schijf van 5.

Vergoeding

Dit betekent dus dat ik per november 2019 uit de beroepsvereniging stap voordat zij mij er uit zetten en ik met een flinke boete zit omdat ik jullie beter kan helpen dan 6 jaar geleden toen ik begon. De gesprekken voor november kunnen dus nog vergoed worden vanuit jouw aanvullende pakket.

Pilot-fase

Meer energie, lekker in je vel. Geen overgewicht meer of PMS? ’s Morgens fit je bed uit en genieten van het leven zonder je druk te maken over je huidproblemen of darmklachten?
Vul dit formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?