Wil je graag gezond leven en zo een gezond gewicht bereiken, maar mis je een echte stok achter de deur. Vanaf nu is er No Way Out! Geen excuses meer; wij gaan er samen voor zorgen dat je niet meer terugvalt in je oude gewoontes. Ik geef je de begeleiding waar je behoefte aan hebt.

Tijdens het No Way Out-traject neem ik je bijna letterlijk aan de hand op weg naar een blijvende, gezonde levensstijl. Weet je het even niet meer, dan kun je op mij terugvallen. Garanties geef ik niet; je zult het het tenslotte zelf moeten doen. Als we je streefgewicht bereiken, kan ik je één ding garanderen; daar blijf je ook. Je levensstijl is na het No Way Out-traject namelijk blijvend veranderd.

Ik start altijd met een intakegesprek. Daarbij kijken we of dit traject echt het beste bij jou past. Daarnaast bespreken we wat voor begeleiding je wenst en hoelang je begeleiding nodig hebt. Afhankelijk van je wensen, kiezen we voor een ondersteunende methode. Dat kan ‘Weg met de Weegschaal’ of ‘Puur Gezond’ zijn.

No Way Out bevat:

  • intakegesprek van ruim 1 uur
  • wekelijks consult van 25 minuten
  • voedingsanalyse
  • op maat gesneden voedingsadvies.

Vergoeding door de zorgverzekeraar is – afhankelijk van hoe je verzekerd bent – geheel of gedeeltelijk mogelijk. Als je een keer verhinderd bent, laat het dan minimaal 24 uur van te voren weten. Dan wordt je consult niet in rekening gebracht.

Mail of bel gerust!

 

Kathelijn
Sociaal

Kathelijn

Eigenaar van Natuurlijk Bij Kaat at Natuurlijk Bij Kaat
Kathelijn (1979) heeft vanaf haar puberteit gestoeid met de eetstoornis BED, Binge Eating Disorder. Eetbuien tot je niet meer kan. Dit resulteerde in 20 kilo overgewicht. Door het ziekbed, en overlijden van haar moeder (2011) zag zij dat ze op deze manier nooit oud zou worden en zij gezonder gaan leven. Met als resultaat een gezond gewicht en een fit lichaam. Door haar persoonlijke ervaring en opleidingen over voeding en leefstijl inspireert zij nu andere vrouwen naar een blijvend gezonde leefstijl.
Kathelijn
Sociaal

Latest posts by Kathelijn