Deze wrap is heerlijk als lunchgerecht en voor de drukke mensen onder jullie, is deze ook koud goed te eten en dus mee te nemen voor onderweg. Kijk wel uit met je kleren. Ben je, net als ik, iemand die ook nog weleens in de auto eet… neem even een theedoek mee ( en ja, ik weet dat multi-tasken niet werkt).

Benodigdheden (5p):

  • 300 gr verse zalm
  • 5 bieten tortilla wraps
  • 2 avocado’s
  • 40 gr waterkers
  • Peper, zout en chili vlokken, gemalen
  • 3 el citroensap
  • 2 el soya yoghurt

Bereidingswijze:

Snijdt de zalm in stukken en besprenkel deze met 1 el citroensap, peper en zout. Verhit een scheut olie in een bakpan en bak de zalm hier in ca 3 á 4 minuutjes gaar.
Prak de avocado fijn en voeg wat peper, zout, chili en 1 el citroensap toe. Verwarm de wraps en besmeer ze met de avocado puree en daaroverheen verdeel je de zalm. Maak af met wat waterkers. Meng de yoghurt met 1 el citroensap en wat peper en gebruik deze als dressing. Rol de wrap op en geniet er warm van. Meal preppen? Rol hem dan strak in plastic folie en bewaar hem in de koelkast.

* als je af wilt vallen, houdt bij dit recept in de gaten dat het veel (gezonde) vetten bevat. Dus niet te veel van eten, je calorieën voor deze dag schieten omhoog 😉

 

Sociaal
Latest posts by Kathelijn
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?