Een snelle en makkelijke maaltijd die kip, asperges en aardappelen combineert in een lichte en smakelijke citroen-knoflooksaus.

Ingrediënten:

  • 500 gr kleine aardappelen, in stukken
  • 500 gr asperges, schil eraf en doormidden gesneden
  • 750 gr kipfilet, in stukjes gesneden
  • 1 eetlepel olijfolie
    Citroen Knoflooksaus:
  • Sap van 1 citroen
  • 4 teentjes fijngehakte knoflook
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 el ahornsiroop
  • 1 1/2 tl zeezout
  • 1 1/2 tl gemalen peper
  • 1 tl gedroogde basilicum
  • 1 tl gedroogde oregano

    Bereidingswijze

    Verwarm de oven voor op 200 graden. Doe de aardappelen in een schaal met 3 el citroen-knoflooksaus + een extra eetlepel olijfolie, meng de aardappel totdat saus goed over aardappelen verdeeld is. Verspreid dit over je ovenbakplaat (met of zonder bakpapier). Rooster 20 minuten.
    Laat ondertussen de stukjes kip marineren in de resterende saus. Na 20 minuten voeg je de kip met saus en asperges toe aan de plaats. Plaats de plaat terug in de oven en bak deze 15-25 minuten of tot de kip gaar is.

 

 

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Wil jij weten welke preventieve maatregelen wij nemen bij Natuurlijk bij Kaat zodat jij veilig bij ons terecht kan, kijk dan hier.

Wist jij trouwens dat wij je ook online live kunnen helpen?

Nee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?