Wat heb je nodig
- 80 ml (amandel/soja)melk
- 250 g rauwe courgette, in blokjes
- 3 scharreleieren
- mespunt zeezout
- 3 el agavesiroop
- 1 1/2 tl kaneel
- 1/4 tl piment (‘all spice’, optioneel ingrediënt)
- 180 g speltmeel (of boekweitmeel voor glutenvrije variant)
- 3 tl bakpoeder
- roomboter om in te bakken
Bereidingswijze:
Pureer de courgette met de melk in de hakselaar of keukenmachine. Meng in een kom de courgettepuree met de eieren, het zout, de agavesiroop, kaneel en piment. Voeg het meel en bakpoeder toe en roer glad. Schep kleine hoopjes beslag in de hete koekenpan met boter, zodat er 4 a 5 pannenkoekjes in kunnen. Bak de pannenkoekjes c.a. 2 minuten aan iedere kant. Serveer met agavesiroop of honing, of eet ze gewoon zo!
(bron: Amber Albarda)
Coaching Bij Kaat
Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!
- Bekentenis - 30 juni 2022
- Je grenzen aangeven, over je grens gaan. - 21 juni 2022
- over to-do lijstjes - 9 juni 2022