Weet je wat ik zo fijn vind aan soep? Het is makkelijk en snel klaar te maken én je kunt hem makkelijk per portie invriezen! Bij deze zou ik de zalm niet mee de vriezer in doen, deze apart houden tot na het opnieuw opwarmen van deze heerlijke soep
Wat heb je nodig:
- 1 courgette
- 500 ml visbouillon
- 2 takjes verse dille
- 1 volle theel. mosterd
- 1 volle theel. honing (optioneel)
- 1 eetl. crème fraîche
- 1 plakje gerookte zalm
Bereidingswijze:
Breng de bouillon aan de kook. Was de courgette en snijd deze in stukjes. Voeg deze toe aan de bouillon en laat deze in ongeveer 10 minuten gaar koken. Dan kun je de soep pureren met een roerzeef, staafmixer of als je een grote blender hebt, kan de soep daar in.
Hak de dille fijn en roer deze met de crème fraîche, mosterd en eventueel honing door de soep. Snijd de zalm in lange, dunne reepjes en garneer de soep daarmee als je deze in de kom hebt opgeschept.
Eet smakelijk
- Hormonen in balans met yoga oefeningen - 2 juni 2023
- Nee zeggen tegen koek en snoep - 23 januari 2023
- Waarom ik gezonder ging leven - 2 januari 2023