Wow, dat is een lekker idee Kaat, maar… Dat is toch helemaal niet gezond! Nee, klopt en zeker niet hormoonproof, niet goed voor de lijn en je moet er zeker geen gewoonte van maken.

Maar… Je hebt pizza en gezonde pizza!

Ik had in huis; brood wat niet meer helemaal vers was, geitenkaas, maar je kunt met iedere kaas deze ‘pizza’ maken, tomaten (paprika is ook lekker hierbij) en oregano (Italiaanse kruiden kunnen natuurlijk ook)

Een snee brood belegde ik met een (halve) plak kaas, daarop plakjes tomaat. Deze bestrooide ik met oregano, plakje kaas daarop. Een tweede snee brood er op en in het tosti-ijzer. In de oven of in de koekenpan kan natuurlijk ook.

En zo kun je lekker genieten van deze heerlijke, gezonde, hormoonproof pizza. Allowel, er zijn hormoon-experts die liever niet hebben dat je brood eet. Dat is natuurlijk een keuze. Helemaal geen brood voor een Nederlander is mij een te grote uitdaging. Zelf heb ik desem, spelt- of yambrood in huis. Neem het brood waarvan jij weet dat je het er goed op doet en geniet er vooral van.

 

 

 

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?