Yes, eindelijk is het gelukt!

Ik heb iets lekkers gemaakt van de pompoenpitten die overbleven van het uithollen van de pompoen voor Halloween.

Al vaker had ik het geprobeerd als ik pompoensoep had gemaakt, maar het ontbrak mij vaak ook aan tijd en geduld eerlijk gezegd. Vind jij het ook zonde om de pitten weg te gooien? Het is eigenlijk heel makkelijk om er iets van te maken, het kost dus alleen wat tijd en geduld. Dat had ik vanmiddag, dus ik deel het recept graag met je.

  • haal zo veel mogelijk vruchtvlees¬† van de zaden
  • kook de zaden 20 minuten in water met wat zout er in
  • maak ze zo droog mogelijk en verwijder het laatste vruchtvlees
  • vermeng ze met een scheutje olijfolie, paprikapoeder en Italiaanse kruiden
  • zet ze 15 minuten in een oven van 200 graden

En je hebt een heerlijke snack voor bij de borrel.

 

 

 

 

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?