Kijk en luister naar deze 2 kanjers

Joyce en Karen delen een video over hun resultaat!

Succesverhalen

Vanaf eind 2013 coach ik vrouwen naar een blijvend gezond gewicht. Op mijn facebook-pagina en youtube-kanaal vind je ontzettend veel succesverhalen van vrouwen die met trots delen dat ze door mij gecoacht zijn. Ook zijn er dames die liever niet hebben dat hun omgeving weet dat ze hiervoor een coach in de armen hebben genomen. De verhalen van deze vrouwen vind je op deze pagina.

Ellie | Mei 2019

2019 wilde ik goed beginnen, het moest anders! Ik wilde niet lijnen, diëten, maar “gewoon” gezonder leven.

Dat begon met een intake bij Kaat. Dit was een heel prettig en eerlijk gesprek, het voelde meteen goed en vertrouwd. Na de hormoonanalyse ben ik gestart met mijn vernieuwde eetpatroon. 

En nu voel ik me goed! Ik heb veel meer energie, een betere nachtrust, en al wat kilo’s kwijt.

Een andere actie voor 2019 was budgetteren. Per maand bijhouden waar welk bedrag naar toegaat. En wat blijkt? Door deze nieuwe eetstijl bespaar ik ook nog eens ruim €100,00 per maand op de boodschappen! (voor een gezin van 3 personen) Ik dacht toch echt dat gezond eten duurder was, maar niks is dus minder waar!

En dan kan ik dus van het geld dat ik bespaar op de boodschappen dat leuke jurkje in een maat kleiner kopen! 

Anita | Juli 2018

Anita heeft in Juli het groepstraject afgerond, heeft een succesverhaal geschreven ik mocht haar interviewen voor op mijn website.

Ine | Januari 2018

Enkele maanden geleden ben ik in contact gekomen met Kathelijn, ze heeft me begeleid in mijn zoektocht naar afvallen zonder weegschaal. Kathelijn heeft daarover vele goede gesprekken met me gevoerd en ze heeft me leren inzien hoe ik mijn manier van leven wat betreft voeding positief kon veranderen. Ze heeft me geleerd keuzes te maken waardoor ik veel beter mijn maaltijden ging samenstellen. Ook mijn gezin deed mee met mijn nieuwe manier van leven.
Wat ik geleerd heb van Kathelijn is dat de weegschaal niet belangrijk is maar dat goede keuzes maken van je voeding het allerbeste is. Daardoor voel ik me veel fitter, zelfverzekerder en gezonder.
Kathelijn is een geweldige coach en ik kan haar iedereen aanraden die al jaren worstelt met afvallen. Kathelijn leert je op een natuurlijke manier om te gaan met gezonde voeding en dat is fantastisch. Dank je Kathelijn voor dit waardevolle traject!

Babs | Februari 2017

Het is de ‘story of my life’. Ik weeg altijd veel te zwaar. In het verleden ben ik al twee keer 15-20 kg afgevallen, maar helaas kwam ik daarna weer aan. Uiteindelijk woog ik dan zwaarder als voor mijn poging. De eerste keer, met hulp van een diëtiste, is 20 jaar geleden, de tweede keer een jaar of 10. Nu woog ik inmiddels 104 kg, mijn streef gewicht is 84. Vorig jaar had ik er weer genoeg van en ben weer gaan afvallen. Op eigen kracht (door veel te bewegen en de adviezen van mijn toenmalige diëtiste op te volgen) ben ik toen tot de 88 kg gekomen, maar daarna ging ik weer aan het eten en mijn gewicht ging weer de verkeerde kant op. Ik heb toen besloten om de hulp van Kathelijn in te roepen. Ik ben gestart met het 12 weken programma “weg met de weegschaal”.

Ik kreeg door de methode nieuwe inzichten in voeding. Daar waar ik voorheen alles “light” at en dronk, leerde ik van Kathelijn dat het lichaam juist volle producten nodig heeft. Ik leerde op etiketten te kijken wat er in zit. Zitten er veel vezels in? Hoe is het met de suiker? Daarnaast leerde ik hoe het brein omgaan met gewoontes, hoe ik omga met voeding. Ik kreeg inzicht in denkpatronen die samen vielen met (eet)gedrag. Ik leerde om bewuste keuzes te maken.
Met begeleiding van Kathelijn bereikte ik snel mijn gewenste gewicht. Maar zoals ik in de intake al had aangegeven bij Kathelijn, maakte ik me juist zorgen over wat er daarna gebeurde.

Oude gedrag

Ook nu viel ik terug in mijn oude gedrag. Maar door de begeleiding van Kathelijn kreeg ik meer grip en inzicht op mijn handelen, meer inzicht in waarom ik terug viel in mijn oude gewoontes en was ik in staat om mijn gedrag in positieve zin te veranderen.  Vandaag heb ik mijn traject afgerond. Mijn gewicht is nog niet helemaal daar waar ik zou willen zijn. Tot mijn verbazing is dit nu niet het belangrijkste.
In tegenstelling tot mijn eerdere trajecten heb ik vertrouwen in mezelf. Vertrouwen in dat ik mijn gezonde leefstijl voort kan zetten. Het vertrouwen dat het in orde komt met mijn gewicht. Het vertrouwen dat ik ook na een terugval  mijn gezonde eetpatroon weer kan oppakken. Dit is voor mij nieuw…..Voorheen als het mis ging, kwam het ook niet meer goed totdat ik opnieuw strak aan het afvallen ging (hier gingen jaren overheen). Jaren waarin ik het mezelf kwalijk nam dat ik zo ongezond en veel at.
Nu?   Nu ben ik tevreden met wie ik ben, accepteer ik dat ik soms verkeerde keuzes maak en dit geeft me de ruimte om weer de goede keuzes te maken.

Wilma | Februari 2016

Afvallen, hoe pak je het aan?
Na wat zoekwerk op internet kwam ik op de site “Natuurlijk bij Kaat” terecht.
Wat mij in het bijzonder aansprak waren de woorden, geen honger, leren over voeding, blijvend resultaat.
Mijn doel was minder kilo’s, bewuster zijn van wat je eet, geen hongergevoel, moet leuk blijven.
Ik heb het traject met veel plezier gevolgd en mijn doel bereikt!
Ik ben meer bewust van wat ik eet, geniet ervan en…….. 6 kilo minder!
Kathelijn, bedankt voor de fijne begeleiding.

Angelique | Juni 2015

Je kent het vast wel, op vakantie geweest en vakantiefoto’s terug kijken. Dit opende mijn ogen.
In een tijd van 4 jaar was ik 15 kilo aangekomen.
Meerdere keren ben ik gestart met op mijn eten letten en daarbij gaan hardlopen, dit tot weinig resultaat. Het enige resultaat was dat ik steeds minder ging eten.
Via via kwam ik in aanraking met het programma ‘slank in 10 weken’. Sporten onder begeleiding van Bart Akkersdijk en voedingsadvies van Kathelijn.
Mijn eerste telefoontje naar Kathelijn. Zelf was ik best zenuwachtig maar het voelde meteen vertrouwd. Ze was heel begripvol en gaf direct aan dat zij mij ging helpen.

Combineren met sporten

De eerste stap was gezet. Een aantal dagen heb ik mijn voeding opgeschreven. Bij de kennismaking heb ik mijn overzicht laten zien. Direct werd duidelijk dat ik meer moest gaan eten, dit tot mijn eigen verbazing. Daarna wegen en meten en dan ging ik toch echt van start met het programma.
Wekelijks ben ik terug gegaan naar Kathelijn. Na een week was ik al afgevallen en zelfs centimeters kwijt. Het resultaat tot op heden is min 14 kilo.
Dit door het goede advies van Kathelijn en natuurlijk ook door Bart. Hij heeft mij ook zo kunnen motiveren dat ik plezier heb gekregen in het sporten.
Op dit moment is het programma afgelopen. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht maar met behulp van Kathelijn ga ik dit zeker realiseren en het belangrijkste is het stabiliseren. Mocht je nog twijfelen dan hoop ik dat je dit programma gaat volgen. Ik voel me fit en kan nu zeggen dat ik met trots naar mezelf kan kijken.

Kathelijn en Bart bedankt voor jullie motivatie!

Meike | Januari 2015

Hierbij een reactie van mij. 27 Oktober 2014 startte ik bij jou voedingstraject van 9 weken om in mijn eetpatroon meer regelmaat te creëren. Ik at helemaal verkeerd, vaak niet ontbijten, maaltijden overslaan, snoepen , niet koken en vrijwel geen fruit eten. Wat mijn gewicht betrof, hoefde ik niet persé af te vallen. was dat wel zo, dan was dat meegenomen. Na 9 weken traject, voel ik mij heerlijk, 23 december was mijn laatste controle, ik was dik 7 kg kwijt en kon vrijwel alles eten en belangrijkste van alles, ik heb een normaal eetpatroon.

Onderhoud

Dagelijks ontbijt, lunch, en warme maaltijd, daarbij ’s morgens, ’s middags, en ’s avonds de tussendoortjes. Ik mag alles eten, bepaal zelf wat ik eet en hoeveel ik eet. Ik geniet op alle feestjes en partijtjes, maar maak daar zelf mijn keuzes in wat en hoeveel ik eet en drink. De behoefte aan zoetigheden is door mijn nieuwe eetpatroon drastisch verminderd. Om mijn eetpatroon en natuurlijk mijn gewicht onder controle te houden, ga ik nu nog 1 jaar lang 1x per maand naar Kathelijn om te wegen. Vandaag was het eerste keer, na een maand dat ik weer naar Kathelijn ging. Net kerst en oud en nieuw achter mij gelaten. Wat schetst mijn verbazing en die van Kathelijn, weer 2 kilo afgevallen. Dit was niet nodig, voor mij is het vorige gewicht behouden het belangrijkste. Ik besluit Kathelijn te bedanken, ze heeft mij een normaal eetpatroon terug gegeven, waar ik mij fijn bij voel. Ik kan al diegene, die af willen vallen de methode van Kathelijn aanbevelen. Je krijgt een fijn eetpatroon, kunt toch genieten en valt ook nog af.

Lisethe | Juli 2019

Wat een bijzondere ervaring en een kennis opgedaan bij de powersessie van Kathelijn van Natuurlijk bij Kaat.
Sinds ik in de overgang ben merk ik dat mijn spijsvertering en stofwisseling is veranderd. Granen die ik eerst goed kon verdragen, gaan nu minder goed. Ik was op zoek naar een voedingspatroon wat meer gebalanceerd voor deze levensfase. Uit de hormoonanalyse blijkt dat mijn hormonen niet uit balans zijn. Wel is mijn lichaam gebaat bij een slijmopbouwend en pre-biotica voedingspatroon. Kathelijn heeft me lijsten mee gegeven in welke voeding dit zit. Ook vertelde ze me dat ik niet direct alles om moest gooien, maar juist rustig aanbrengen of elimineren uit mijn voedingspatroon. Bijzonder was het voor mij om te ontdekken door het pendelen dat mijn allergie is veranderd. Als kind en volwassenen ben ik lange tijd allergisch geweest voor huisstofmijt, grassen en pollen. Inderdaad, daar heb ik geen last meer van. Maar wat ik had gemerkt dat ik tegenwoordig sterke reacties krijg van muggenbeten Uit het pendelen bleek dat ik allergisch ben voor muggen- en tekenbeten. Wat ook niet uit de hormoonanalyse naar voren kwam, maar wel bij het pendelen is dat ik teveel verzurend eten eet. Ook hier had Kathelijn weer een overzichtslijstje voor, zodat ik meer balans kan brengen in zuur en basisch eten. Bijzonder de aanvulling die het pendelen geeft over mijn systeem, het onderbewuste.

Kathelijn, ik ben er erg blij mee. Ook werd mijn gevoel bevestigd door de pendel, bijvoorbeeld dat het eten van dadels, vijgen en gedroogd fruit niet goed voor mij is. Voeding is belangrijk voor mij (mijn systeem). Zo fijn dat ik het hierdoor steeds meer kan fine tunen. Super bedankt Kathelijn!! Ik ervaar je als een zeer deskundige coach.

Annie | November 2014

Superbedankt voor je hulp, enthousiasme, gedrevenheid, tips & trucs; altijd met een glimlach waardoor je als klant vanzelf wil presteren!
Met kleine aanpassing in eten, in combinatie met meer bewegen, is het mij gelukt mijn doel te behalen. En ga ik er gewoon mee door.

Esther | April 2017

Nou, twee jaar geleden zag mijn leven er heel anders uit als de dag van vandaag. Na twee keer een hernia te hebben gehad moest de knop om: “Dit wil ik nooit meer meemaken”. Dus heel wat gewicht moest eraf.
Samen met erg veel advies en steun van Kaat en natuurlijk heel veel doorzettingsvermogen van mezelf aan de slag gegaan. De knop ging werkelijk om, nooit gedacht dat ik zo ver zou komen.
Echt waar na 2 jaar 40 kilo lichter en daar ben ik zo trots op. Ik ben ook een heel ander mens geworden, veel meer energie,positiviteit  en vrouwelijkheid heb ik er voor terug gekregen. Ik sta niet meer in een hoekje of achteraan.
Maar het belangrijkste is dat het super gaat met mijn rug.
Ik raad iedereen aan met gewichtsproblemen ga de strijd aan met jezelf en Kaat steunt je “van dik naar dun”.

Miranda | Mei 2016

Al vanaf een jonge leeftijd ben ik veel bezig geweest met mijn gewicht. Begonnen met “Sonja Bakkeren” en vervolgens na mijn puberteit succesvol 15 kg afgevallen met een “shakedieet”. Helaas was dit van korte duur, de kilo’s kwamen er weer heel langzaam bij. Het kostte me veel moeite om op gewicht te blijven, ik heb van alles geprobeerd. Ik ben de cursus “gewichtsconsulente” gestart in de hoop hier veel baat bij te hebben. Ik heb de cursus afgerond, maar geen examen in gedaan. Het heeft me opgeleverd dat ik veel over voeding weet en hoe je alles het beste kan doen, maar om dat allemaal alleen te doen, schoot niet op. Ik miste die stok achter de deur, iemand waarmee ik kan praten. Iemand die zegt wat ik goed doe en wat ik beter zou kunnen doen.

Bewuste keuzes

Toen kwam ik bij Natuurlijk Bij Kaat (Kathelijn) terecht, ik wilde graag een gezonde leefstijl en op een verantwoorde manier afvallen met een stok achter de deur.
Het fijne aan Kathelijn is dat ze je in je waarde laat, dat ze je laat genieten van het leven en eten. Een keer een feestje is helemaal niet erg, maar van te voren er bewust over na denken wat je wilt , is heel belangrijk.
Ik maak nu bewuste keuzes met wat ik in mijn mond stop en geniet ervan.
Kathelijn geeft je de juiste complimenten en feedback, ook al denk je dat je gefaald hebt, Kathelijn haalt juist alle goede punten er uit en bespreekt wat je de volgende keer beter kan doen.
Inmiddels ben ik na een jaar 10 kg afgevallen. Het gaat langzaam, maar voor mij hard genoeg. Ik geniet overal van, ik laat er weinig voor en heb een gezonde leefstijl dankzij Kathelijn! Heel erg bedankt hiervoor!

Marja | Oktober 2017

Voordat ik bij Kathelijn kwam wilde ik afvallen. Dit vooral voor mijn gezondheid.  Voor mijn lengte ben ik te zwaar, wat een groter risico  op hart/vaatziektes kan zijn.  Maar ik kon het niet alleen, had die stok achter de deur nodig.
Kathelijn coacht je op een positieve en enthousiaste manier , ook als het resultaat  even wat minder is. Ze geeft goede tips over voeding en beweging. In de periode  dat ik bij Kathelijn kwam ben ik 9 kg afgevallen, waar ik erg blij mee ben. Ik ben nog niet op mijn streefgewicht. Maar weet nu welke goede keuzes ik moet maken,  heb hierdoor weer vertrouwen in mezelf om dit te blijven doen.

Annemarie | November 2015

Via deze weg wil ik je bedanken voor alle hulp bij het afvallen. Ik zag een dieet niet echt zitten, omdat ik uit ervaring weet dat dit toch niet werkt.
Het werkt alleen tijdelijk, zodra je stopt met het volgen van de weekmenu’s, komt het er net zo snel weer bij.
Ik wilde dit toch anders aanpakken en kwam daarom bij jou uit. Het verbaast me nu nog steeds dat het zo goed gegaan is, terwijl ik er eigenlijk helemaal geen moeite mee heb gehad. Het is gewoon echt een andere manier van denken en omgaan met eten. Door jouw tips wordt het zo op jezelf toegepast, dat je eigenlijk niet heel veel anders hoeft te doen, dan wat je normaal al doet. Je krijgt alleen het inzicht in wat je al die tijd “verkeerd” deed.
Ik voel me nu super goed en het is nu echt een gewoonte geworden, dus ik ga het mooi zo houden!

Riet | December 2014

Wat mij nog steeds het meest aanspreekt is dat deze methode zo simpel is. Ik vind het gewoon ongelooflijk dat ik door gewoon eten kilo’s kwijt raak. Sneller dan ik dacht ben ik op mijn streefgewicht.
Ik geloofde het eerst niet dat dit mogelijk was door gewoon eten omdat ik altijd strenge diëten ben gewend.
Het kan dus toch:)

Anoniem | Mei 2014

Hoi Kathelijn…
Ik wil je via deze weg toch nog graag even bedanken…
Je hebt me aan het bewegen gekregen.
In laten zien dat het keuzes maken in eten geen straf hoeft te zijn…
Je hebt energie in me gestoken om dit te bereiken.
Ben nog 3.8 kilo van mijn doel af.
Dus gaat heel goed.
Nogmaals bedankt Hiervoor!!

Ellen | December 2013

Van het weekend vroeg iemand mij ‘Welk dieet volg jij?’
Ik zei: ‘Ik volg geen dieet.’
‘Ik wil dat dieet ook volgen als ik er zo uit kom te zien.’
‘Nee,’ zei ik nog een keer, ‘ik volg geen dieet. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast door de tips van Kathelijn op te volgen.’
‘Dan zul je wel lang bezig zijn met boodschappen doen,’ kreeg ik toen te horen.
‘Nee hoor, ik mag gewone dingen eten die je in de supermarkt kunt vinden. Geen poespas geen gedoe en geen weegschaal in de keuken met afgemeten hoeveelheden.’
‘Nee dat werkt niet voor mij.’
‘En in het weekend bij een feestje wat eet je dan?’
‘Gewoon de dingen waar ik echt zin in heb. Heb ik zin om een stukje taart te eten dan doe ik dat en anders niet. Ik heb meer moeite met de chips/nootjes die de hele avond op tafel staan. Als ik een stukje taart heb gegeten eet ik geen chips of nootjes. Naast het aanpassen van het voedingspatroon ben ik ook meer gaan sporten. Ik ben nooit een sporter geweest maar nu heb ik de smaak te pakken. Door het sporten en het nieuwe voedingspatroon heb ik meer energie gekregen.’

Danny | Augustus 2014

Hey Kathelijn,
Bedankt dat je me zo geweldig geholpen en ondersteund hebt, ik ben nu eindelijk op het gewicht waar ik al jaren van droomde!!
Ik weet zeker dat je heel veel mensen heel gelukkig kan maken door jou manier van coachen.

Angelika | December 2013

Al vanaf mijn pubertijd worstel ik met mijn gewicht… Een zeer negatief zelfbeeld en vele ongezonde pogingen om af te vallen tot gevolg. Mijn gezondheid en conditie waren slecht, ik was snel kortademig, gebruikte pufjes, had last van mijn gewrichten en pijnklachten. Ik was het helemaal zat! Mede dankzij de voedingsadviezen van Natuurlijk! Bij Kaat, voldoende lichaamsbeweging en wilskracht is het mij gelukt om mijn ongezonde levenswijze, maar vooral ook mijn manier van denken om te zetten in een gezonde leefstijl, een positievere kijk op mezelf, het anders en op een gezonde manier denken over voeding . Dit alles heeft tot resultaat gehad, dat ik 40 kilo ben afgevallen! Mijn wens is om op een gezonde manier een voor mij gezond gewicht te behalen. Dat gaat zeker lukken!

 


Nee, bedankt!

× Waar kan ik je mee helpen?