linda van der kuy
linda van der kuy
08:06 17 Oct 22
Een cadeau aan mezelf. Zo kan ik het het beste noemen. Super blij ben ik dat ik dit traject ben aan gegaan. Na jaren te hebben gestreden met lijnen, dieeten, (hoofd)honger etc etc nu eindelijk verlost van dit alles.Door Kaat erachter gekomen dat dat helemaal de oplossing niet is. Echt geleerd hoe je blijvend lekker in je vel komt te zitten.Lieve Kaat, ben jou EEUWIG DANKBAAR !! 💋
Gonnie Knoet
Gonnie Knoet
16:01 04 Jan 22
Kaat is een open, inspirerende en zeer goed luisterende dame die verder kijkt dan wat je zegt (ook luistert naar wat je niet zegt...tussen de regels). Ze dwingt je nergens toe. Het is jouw proces. Ik ben er nog lang niet, maar de stapjes die ik met haar hulp en steun gemaakt heb zijn klein maar weloverwogen door mij genomen. Warm en bevlogen!
Annika Lenders
Annika Lenders
06:22 04 Jan 22
Nog steeds profijt nu 4 jaar na afsluiten van m'n traject
Maartje
Maartje
22:30 03 Jan 22
Fijne vrouw, die samen met jou de uitdaging aan gaat. En niet bang is om je een spiegel voor te houden, daar leer je toch het meeste van.
Anet Thoonen
Anet Thoonen
20:41 03 Jan 22
Gestart bij Kaat omdat ik op zoek ben naar een gezonde levenstijl in het drukke gezinsleven met zeer jonge kinderen. De gesprekken zijn motiverend zodat je meteen er mee aan de slag gaat. Fijne positieve vibe. Het traject nog niet afgerond maar elke keer zin om weer een stap te maken naar mijn doel.
Ellen Van Essen
Ellen Van Essen
20:29 03 Jan 22
Kathelijn is een fijne coach die weet waarover ze praat. Confronterend (in de goede zin), humor, vriendelijk, begripvol, authentiek, eerlijk. Zo zou ik Kathelijn willen omschrijven.Bij Kathelijn ben je in goede handen als je op zoek bent naar je innerlijke zelf.
annelies van lier
annelies van lier
20:11 03 Jan 22
Kaat is een topper, bekijkt elke situatie apart en past daarop het plan aan
Joy Van Dijk
Joy Van Dijk
19:43 03 Jan 22
Ik heb een leerzaam traject bij Natuurlijk bij Kaat gevolgd waar ik nog steeds iets aan hebVia fb volg ik nog steeds tips en blogs die erg nuttig zijnBinnenkort een workshop volgen, ik kijk erna uit
Sanne Rutten
Sanne Rutten
19:39 03 Jan 22
Een aantal jaar geleden heb ik bij Kathelijn een traject gevolgd. Ik heb daar goede herinneringen aan. Ondanks dat het alweer een aantal jaar geleden is, krijg ik toch nog veel tips van Kathelijn. Zo ook vandaag weer! Zeer waardevol. Vooral in het nieuwe jaar! Ook heeft Kathelijn bij mij een experiment uitgevoerd waardoor ik tegenwoordig geen bier meer drink. Erg blij mee nog steeds!
Marielle Veerbeek
Marielle Veerbeek
08:50 30 Dec 21
Ik heb super met Kathelijn gewerkt! Ze is precies, doet wat ze zegt en gewoon een prettig persoon om mee samen te werken. Voor herhaling vatbaar.
Wendy Rutten
Wendy Rutten
15:52 27 Dec 21
Ik merk dat mijn lichaam, naarmate ik ouder word, aan het veranderen is. Graag wil ik ook in de toekomst gezond, fit en vitaal blijven. Ik wilde dus ook weten hoe ik dit, naast in beweging te blijven, ook met voeding en mindset kan doen en daarvoor zocht ik een kenner, iemand met ervaring en kennis van zaken. En dit vond ik bij Natuurlijk bij Kaat! Kathelijn is een mooie persoonlijkheid en de manier waarop ze je positief coacht is heel prettig. Ze geeft je advies die bij je past (advies op maat) en toepasbaar zijn. Daarnaast verrast ze je ook regelmatig met fijne en ook lekkere tips :-)Kortom ik ben blij en dankbaar dat ik naar Natuurlijk bij Kaat ben gegaan. Een aanrader!
inge bonninga
inge bonninga
12:38 27 Dec 21
Kathelijn van 'natuurlijk bij Kaat' is niet alleen ervaringsdeskundige, maar onderbouwt haar argumenten ook heel goed. Ze daarmee een hele goede motivator om jouw doel te bereiken. Je past zich flexibel aan aan jou wensen en gezinssituatie. Gewoon klasse dus.
Wilma Van Hal
Wilma Van Hal
10:32 27 Dec 21
Marlon DerksvandeVen
Marlon DerksvandeVen
23:18 17 Dec 21
Ik ben eenmalig bij Kathelijn geweest om mij van mijn chocolade 'drang' te verlossen. Vooral in die tijd van de maand, maar ook bij tegenslagen, greep ik automatisch naar de chocolade. Na slechts een half uur, was bij mij de drang weg. In het begin werd ik er zelfs kotsmisselijk van. Dat is nu wel weg, maar chocolade heb ik sindsdien niet meer gegeten! Een aanrader dus!
annemiek vlaanderen
annemiek vlaanderen
10:47 17 Jun 21
Eerlijk, recht door zee en warm. Daar heb je wat aan wanneer je een goede leefstijl coach zoekt. Kathelijn luistert naar waar jij naar toe wilt, wat jij wilt veranderen en geeft daar goede, werkbare adviezen bij. Met kleine veranderingen en begrijpelijke aanpassingen die Kathelijn je aanreikt, maak je al grote stappen. En, wat ik heel belangrijk vind, de adviezen zijn gewoon toe te passen in jouw leven. Op zo'n manier voelt het als heel normaal.
Tess ter Horst
Tess ter Horst
13:19 25 May 21
Kathelijn en ik kennen elkaar via Zakenvrouwenclub. Kathelijn is betrokken en denkt mee. Ze staat met beide benen op de grond en houdt van aanpakken. Met Kathelijn wil je samenwerken.
Moniek Van Der Heijden
Moniek Van Der Heijden
13:54 26 Apr 21
Ik heb bij Kathelijne een vip traject gevolgd van een half jaar. Ik wilde wat kilo's kwijt en wilde me graag beter in mijn lijf voelen, meer energie krijgen en blijer met mezelf zijn. Bovendien wilde ik af van mijn vreetbuien.Kathelijne is een inspirerende coach die je zo af en toe een spiegel voor houdt. Met haar hulp en begeleiding ben ik ver gekomen. Ik voel me energieker en gezonder. Ben meer tevreden met mezelf en ben ook wat kilo's kwijt. Dankjewel lieve Kaat, je bent een toppertje..😘
Dory Jagers
Dory Jagers
10:21 01 Mar 21
Een aantal jaar geleden werden mijn darmklachten toegeschreven aan prikkelbare darmen, niet veel aan te doen........
Na jaren aanmodderen was ik het zat, hoezo niks aan te doen. Ik kwam uit bij Kaat voor een hormoonanalyse.
Samen kwamen we tot een aantal gemakkelijk toe te passen aanpassingen in mijn voeding inmiddels ben ik (vrijwel) klachten vrij.
Ik geniet nog steeds van heel lekker eten en een lekker drankje maar nu zonder hevige buikpijnen achteraf.
Kathelijn bedankt voor al je adviezen ze zijn oprecht, eerlijk maar wel to-the-point je heb me enorm geholpen.
Denise Geers
Denise Geers
15:55 11 Jan 21
Ik was moe en zat niet lekker in mijn vel en kwam voor een hormoonanalyse bij Kathelijn. Het fijne van Kathelijn is ze is eerlijk en zegt altijd waar het op slaat en dat is zo fijn omdat ik iemand ben die dat nodig heeft! Tot mijn verbazing ben ik bewuster aan het leven en slaap ik veel beter! Dankjewel Kathelijn voor alles.
Als je echt voor eens en altijd van je gewichtsproblemen af wilt, moet je naar Natuurlijk Bij Kaat! Ik ben blij dat ik die stap genomen heb en die hun ik iedereen.
Daniëlle Botermans
Daniëlle Botermans
09:10 25 Aug 20
Anita Verhoef
Anita Verhoef
14:53 17 Jun 20
Kathelijn van Natuurlijk bij Kaat is een top leefstijl-coach! Althans voor mensen die willen veranderen en in een spiegel durven kijken. Want zij houdt je absoluut een spiegel voor op het gebied van jouw eetgewoontes. Zij is er ook op het moment dat je er even door heen zit, dan weet ze je te stimuleren en te enthousiasmeren. Dankzij Kathelijn ben ik mij niet alleen bewust van mijn goede en minder goede eetgewoontes, ik kan ze met alle gemak van de wereld onder controle houden. En nu, na een aantal jaren, heb ik nog steeds profijt van haar adviezen! Een aanrader dus op het moment dat je bereidt bent om je leefstijl te veranderen!
Linda Van Spijk
Linda Van Spijk
10:11 17 Jun 20
Ik kwam bij Kathelijn voor een hormoonanalyse omdat ik heel erg benieuwd was naar wat het voor mij zou betekenen. Hormonen en ik gaan niet echt samen.

Kathelijn stelt je op je gemak, maar prikkelt je ook met vragen die je aan het denken zetten. En waar je wat aan hebt. Ze maakt je bewust van je voedingskeuzes. Ze stelt voorop dat je vooral moet luisteren naar je lichaam.

Ze heeft me duidelijk advies gegeven over welke voeding ik het beste kan schrappen en toevoegen in mijn dagelijks routine. Dankjewel lieve Kaat!
Karen Arts
Karen Arts
19:55 16 Jun 20
Ruim een jaar geleden heb ik ivm gezondheidsproblemen besloten dat ik mijn eet en leefgewoonten blijvend wilde verbeteren. In het verleden heb ik al van alles geprobeerd, maar helaas nooit met een blijvend resultaat. Het moest dus een methode en begeleiding zijn, die anders was dan de methodes en begeleiding die ik eerder heb gehad.Zoekend op Google kwam ik bij Kathelijn van Dongen/ Natuurlijk bij Kaat terecht. Haar methode en uitstraling spraken me erg aan.Na een kennismakingsgesprek heb ik besloten een langdurig traject bij haar in te gaan. Wat een positieve en krachtige vrouw. Kathelijn werkt met de methode Weg met de weegschaal, maar geeft je echt een traject op maat. Je geeft zelf aan waar je behoefte aan hebt en Kathelijn begeleid je daarbij op een positieve manier.Wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. 30 kilo lichter en vooral veel gezonder, energieker, positiever en meer ontspannen kijk ik met veel vertrouwen naar de toekomst.Lieve Kathelijn, heel erg bedankt daarvoor !😘
Lotte Willems
Lotte Willems
09:16 16 Jun 20
Margreet Schouren
Margreet Schouren
17:29 12 Jun 20
Vol passie recht door zee en met oprechte en warme interesse help Kathelijn je naar de beste versie van jezelf 🌹echt een aanrader!
Cristel Grassens
Cristel Grassens
15:35 12 Jun 20
Ellen C
Ellen C
14:23 12 Jun 20
Waardevolle sessies, een ervaren coach en heel erg fijne, warme vrouw die erg betrokken is! Ik heb veel profijt van mijn sessies bij Kaat.
Lizette Crouzen
Lizette Crouzen
14:07 12 Jun 20
Wanda Havens
Wanda Havens
14:05 12 Jun 20
Alexandra Angles Isern
Alexandra Angles Isern
13:59 12 Jun 20
Kathelijn is een professionele, betrokken coach. Ze helpt je je probleem helder te krijgen en obstakels om je doel te bereiken te te doorbreken. Ze houdt je bij de les, wat zorgt voor mooie resultaten, want met smoesjes hoef je bij haar niet aan te komen. Ik hou ervan!
Maike van Etteger
Maike van Etteger
13:33 12 Jun 20
Petra Elst-van Elk
Petra Elst-van Elk
12:13 11 Jun 20
Eerder deze week het traject bij Kathelijn afgerond, wat ben ik blij dat ik dit gedaan heb!
Er moest iets gebeuren en ik kende Kathelijn nog uit het verleden, waar ik bij haar goede resultaten had bereikt, maar na diverse medische zaken en medicatie, en 2 kinderen was ik eigenlijk terug bij af, en eerlijk is eerlijk, zelfs nog iets verder.
Tijdens het eerste, online, gesprek besloten er voor te gaan. Na aanpassingen in mijn eetgewoonte, die mij een half jaar later, nog steeds geen moeite kosten, gingen de eerste kilo’s er al snel af. Hoeveel? Geen idee, in ieder geval genoeg om a) nieuwe broeken te moeten kopen, en b) de spijkerbroeken van 10 jaar geleden weer aan te kunnen, het volgende doel is dat deze ook dicht kunnen... 😉 Bij Kathelijn gaat het niet over kilo’s, dat kan wel, maar het hoeft niet! Voor mij was dat een bevrijding op zich. Het gaat om een gezonde leefstijl, je lichaam voeden, en niet vullen, en je daar bewust van zijn. Bij behandelingen bij diëtistes bleef de nadruk toch op de kilo’s, en kon ik niet zoveel met de adviezen van je mag niet dit, niet dat, etc.
Wat ik ook zo fijn vind is dat Kathelijn heel breed werkt, en naast het fysieke ook het psychische deel aanpakt, dat je leert herkennen wat het onderliggende gevoel is als je je lichaam zin hebt in bepaalde dingen. Eet je chips/koekjes/snoep omdat je honger hebt, of is er iets anders aan de hand? Waarom wil je dat nu? Heb je fysiek honger, dan kun je beter iets voedzaams nemen, heb je smaakhonger neem dan datgene waar je zin in hebt, maar alleen datgene, ga daarvoor desnoods naar de winkel, en geniet van elke hap totdat de smaakhonger gestild is, en leg (of gooi) het dan weg. Eet je iets uit emotie, erken dan de emotie en ga daarmee aan de slag, want eten gaat je daarbij niet helpen. Kathelijn helpt dit te herkennen, en maakt je ervan bewust.
En dan heb ik het nog niet gehad over het ‘leren eten’ (of juist net andersom) van bepaalde voedingsmiddelen, en het leren omgaan met pijn!
Brigitte Fransen
Brigitte Fransen
20:11 20 Mar 20
Kaat, een fijn mens die een goede, kritische spiegel durft voor te houden. Dit maakt echt het verschil voor mij
Maike Van Etteger
Maike Van Etteger
13:07 10 Mar 20
Ik heb een powersessie met hormoonanalyse gedaan bij Kathelijn. Ze laat je inzien hoe je je eetpatroon aan kunt passen en sommige dingen mag je echt wel maar sommige liever niet maar af en toe mag het. Het is de combinatie van het weten wat je mag en niet wat je niet mag. En je kunt alles als je het maar doet! Ik voel me fitter, gezonder en straal ook meer...mijn zelfvertrouwen heeft een flinke boost gekregen😊 Bedankt lieve Kathelijn en als ik het even moeilijk heb dan weet ik je te vinden! Liefs Maike 😘
Wilmie Goertz
Wilmie Goertz
07:25 24 Sep 19
Wanda Havens
Wanda Havens
19:45 10 Sep 19
VIP-dag bij Kaat

Mijn hoofd zit vol gedachtespinsels, mijn to do lijstje is nog lang, mijn dagen zijn tekort de laatste dagen. Ik ben op weg naar De Zoete Geest in Linden, vandaag bezoek ik de VIP dag van Natuurlijk bij Kaat. Als ik het terrein op loop begroet een enorme haan me met zijn schelle gekraai. Hij maakt me aan het lachen. Binnen ontvangt Kaat me letterlijk en figuurlijk met open armen en ook gastvrouw Natascha geeft me een warme handdruk. De accommodatie is prachtig, ik kijk mijn ogen uit. Aan een grote tafel in een sfeervolle ruimte zitten al verschillende voor mij onbekende vrouwen. Ik voel me ongemakkelijk, en wat zenuwachtig.
Kathelijn start de dag met een korte uitleg en een voorstelrondje. Dit blijkt een goede zet, het ijs breekt, en de gesprekken vliegen over de tafel. Onze gastvrouw presenteert een groene smoothie. Zij vertelt niet welke ingrediënten daar inzitten, wat maakt dat ik heel bewust en aandachtig aan het proeven ben. Het is lekker om de verschillende smaken over mijn tong te laten rollen. De groep van dertien vrouwen wordt in tweeën gesplitst, wat ik prettig vind, het is overzichtelijker voor me. Onder leiding van Kaat beginnen we aan de eerste workshop. We delen ervaringen ons eet- en sportgedrag. Een golf van herkenbaarheid vloeit over me heen als warm badwater. Dit zijn vrouwen die, net als ik, soms gruwelijk de mist in gaan betreft ons (eet)gedrag. Maar we werken allemaal aan hetzelfde doel; een gezond, energiek en fit lijf en dat verbindt. Inmiddels volg ik een half jaar een VIP-traject bij Kathelijn, wat zijn vruchten heeft afgeworpen. Voor mijn gevoel worden nu de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet.
De verbondenheid die ik voel in deze groep maakt dat het helemaal niet vreemd is als iemand zijn emoties toont. Best bijzonder eigenlijk, ik ken deze dames net een half uur. De tijd vliegt voorbij het is te snel tijd voor de lunch, al is die van harte welkom! We worden verwend met een heerlijke kop groene soep en een frisse salade met natuurlijke ingrediënten. Als de borden leeg zijn is het tijd voor het tweede deel van het programma. In de yogaruimte mogen we plaats nemen op een matje met diverse kussens, op de manier die wijzelf willen. Ik kies ervoor om languit te gaan liggen met een dekentje over mijn voeten. Laat maar komen die ademhalingsoefeningen. Concentreren kost me moeite in het begin, maar met wat tips van Lisethe van Yogabron gaat het beter, en baal ik als de gong klinkt. De gong van wakker worden! Ook op deze plek vliegen emoties alle kanten op. Het mag, het kan en dat is fijn.
Weer aan tafel met alle dames vat ik deze dag samen in één woord: herkenbaarheid! Als ik na een knuffel van Kathelijn weer de auto in stap, herinnert mijn brein me aan mijn to do lijstje. Ik neem het ter kennis aan, heb het gevoel dat ik de wereld aan kan.

ps: Vier keer per jaar organiseert Kaat een VIP-dag, grijp je kans.
Nancy Huls
Nancy Huls
06:31 01 Apr 19
In de afgelopen periode heb ik meerdere keren mogen samenwerken met Kathelijn. Haar enthousiasme is aanstekelijk en in haar vakgebied werkt dat. Ik heb al meerdere mensen naar haar doorgestuurd en heb de verandering en het bereiken van de doelen kunnen zien. Mooi is dat ze niet alleen naar de kilootjes en het uiterlijk kijkt, maar veel verder dan dat. Kathelijn heeft echt verstand van haar vak en heeft daar ook nog eens enorm veel plezier in en dat merk je aan alle kanten.Dus gewoon DOEN! zo'n traject bij Natuurlijk bij Kaat!
Ingeborg Klaasse
Ingeborg Klaasse
14:54 19 Mar 19
Een absoluut niet te weerstane aantrekkingskracht oefenen die dropjes op me uit. Gek word je ervan. 'Eet mij. Proef mij. Geniet van mij. Ik breng je gelukzaligheid.' Dat is wat ze me toeroepen. Een eerlijk is eerlijk. Ze zijn zalig. Met een kruisje op de bovenkant om aan te geven dat ze absoluut van de heerlijkste soort zijn. Met heerlijke menthol. Dat prikt zo lekker op je tong. Er is toch niets dat lekkerder is in dit leven?
En toch kunnen ze me niet meer bekoren. Ze zijn stil. De mond gesnoerd. Voor het leven.
Kathelijn van Natuurlijk bij Kaat heeft ze figuurlijk de nek omgedraaid. Of eigenlijk heeft ze mij hernieuwde vrijheid terug gegeven. Na slechts een sessie zijn de dropjes voor mij totaal onaantrekkelijk geworden. Het lijkt wonderlijk, maar kan dus echt.
Dit kan ook voor jou!
Zodra ze het definitief in haar aanbod gaat opnemen kun jij ook je kans grijpen. Want het werkt met wat je maar wil: chocolade, chips, bier enz enz.
Maar bedenk wel dat je het dan ook nooit meer hoeft.
Ik heb je gewaarschuwd!
Angelique Driessens
Angelique Driessens
16:01 15 Mar 19
Kathelijn houdt je behoorlijk confronterend de spiegel voor en dat is precies wat ik nodig heb. Met 'ja, maar' kom je echt niet weg. Met veel humor en begrip zorgt Kaat ervoor dat ik me bewust ben van mijn keuzes. Tijdens het traject kan ik echt altijd bij haar terecht met mijn frustraties en onzekerheden. Met veel geduld en duidelijke adviezen zorgt Kathelijn er dan weer voor dat ik weer op de juiste weg blijf. Dank je Kathelijn. Fijn om je in mijn netwerk te hebben.
Alexandra Angles Isern
Alexandra Angles Isern
12:46 03 Feb 19
Ik heb een hormoonanalyse gedaan bij Kathelijn. En het was précies wat ik nodig had. Ze heeft me weer even met mijn neus op de feiten gedrukt, waardoor ik de stap kon maken die ik al een tijdje wilde maken. Ik zit nu lekkerder in mijn vel.
Kathelijn luistert, leeft mee, heeft kennis van zaken, maar je zult zelf aan de bak moeten. Ze is een no-nonsens coach. En dat doet ze super goed!

Thanks, Kathelijn!
Cristel Grassens
Cristel Grassens
11:13 27 Dec 18
Ik heb een "reboot" gehad met behulp van Kaat! Ik heb me nieuwe gezonde gewoonten aangeleerd en kan deze nu ook vasthouden met als resultaat: 14 kg kwijt, energieker, mijn winterdip onder controle én ontspanning. Ik herken mijn valkuilen en kan deze sneller tackelen. Het heeft me gebracht wat ik er van verwachtte!!
Dank je wel Kaat!!
Lily Verbruggen
Lily Verbruggen
10:18 23 Jul 18
Vandaag heb ik mijn traject bij Kathelijn afgerond. En wat heb ik veel geleerd! Allemaal eye-openers waar ik echt wat aan heb. Natuurlijk weet iedereen dat je genoeg water moet drinken, genoeg groenten moet eten en dat je moet bewegen. Maar tussen weten en doen zit een groot verschil. Ik ben er zeker nog niet, maar kathelijn heeft mij echt geholpen om op de goede weg te komen! Nogmaals bedankt Kathelijn! Liefs Lily
Amanda Jnsn
Amanda Jnsn
09:15 28 Mar 18
Na vele mislukte pogingen om een gezondere levensstijl te krijgen was ik het helemaal zat. Via mijn bazin kwam ik in contact met Kaat. Na een aantal gesprekken en hele goede tips ben ik een stuk gezonder gaan eten. Ik wilde graag wat kilo's aankomen, ook dit is gelukt. Daarnaast heb ik meer energie en lukt het me om mijn doelen te behalen met de tips die ik krijg van Kaat. Simpele tips waar ik zelf niet op was gekomen hebben ervoor gezorgd dat ik nu bijvoorbeeld ook elke ochtend ontbijt. Kaat ik ben blij met je, bedankt voor de goede zorgen. Liefs Amanda
Madelon Dikkens
Madelon Dikkens
21:08 27 Feb 18
Een feestje om te winkelen?
Kleren kopen vond ik echt vreselijk, altijd zaten de kleren te strak kreeg ik de broeken niet over mijn billen of niet dicht.
Maar na een speed date met Kathelijn waarin ik tips heb gekregen om mijn energie level op peil te houden, is mijn buik minder opgeblazen, en zit ik lekkerder in mijn vel.
En om het feestje compleet te maken heb ik in 15 minuten twee broeken gekocht. Ze zaten in 1 keer goed. Nee niet een maat kleiner maar zo voelt het wel, zonder rot gevoel, lachend bijna huppelend de winkel uit.

Wil jij ook beter in je vel zitten? Start eens met een speef date met Kathelijn. En ik weet zeker dat er bij jou ook een positieve verandering komt.

Enthousiaste groet, Madelon
Anne Hendriks
Anne Hendriks
08:42 15 Dec 17
In september ben ik gestart met 'Samen! Bij Kaat' om een gezondere levensstijl te creëren voor mezelf en daarbij natuurlijk ook in kilo's naar beneden te gaan.

Inmiddels zijn we net over de helft van het traject en ik ben gewoon al RUIM 10 KILO afgevallen en voel me gezonder dan ooit!!

Leren luisteren naar je lichaam staat centraal.
We kijken niet alleen of je honger hebt maar ook naar wat je nou echt nodig hebt. Is dit extra slaap, tijd om te ontspannen, een mooie wandeling of meer beweging. Je lichaam fluistert je toe wat het nodig heeft en wij leren er naar luisteren.

Kortom:
Er zijn te veel pluspunten om op te noemen!!
Als jij die 'extra kilo's helemaal zat bent en je jezelf niet meer voorbij wilt lopen is het zeker een aanrader om contact met Kathelijn op te nemen!

Beste keuze die ik in een lange tijd voor mezelf gemaakt heb!
Addy van Doorn
Addy van Doorn
16:27 02 Nov 17
Beste Kathelijn,

Ik wil je vragen wat je met mijn zus gedaan hebt?
Dat er zo’n Powervrouw in haar zat, wist ik niet.
Mijn zus is altijd op de achtergrond aanwezig, treedt niet graag naar voren en heeft zeker geen hang naar aandacht.
Maar toen kwam jij een beeld…. En de transformatie is begonnen….

En het mooiste is; Ik zag het gewoon gebeuren!

Ze begon te bloeien als bloem zo mooi en open. Straalt zekerheid uit en nog belangrijker, ze gelooft in zelfzelf en dat ze er mag zijn.
ZO BIJZONDER

Elke keer is het verrassing, wat ga ik nu ontdekken aan mijn zus die ik uiteraard al meer dan 50 jaar naast en achter me heb staan.
Een blijde verrassing want zij geniet er ook zo van. Jij hebt het teweeg gebracht en daar wil je graag voor bedanken.
Mijn zus heeft het gedaan en mag ik even zeggen, dat ik daar ONTZETTEND TROTS OP BEN!

Tegen jou Kathelijn wil ik heel graag zeggen; GA ZO DOOR
Tegen mijn zus; BLIJF JE OPENEN de wereld zal je verbazen, MET ANDERE OGEN ZIE IK JE KIJKEN

Dikke kus voor jullie allebei Xxx
Vanmiddag de speeddate met Kaat gehad. 30 minuten sparren. Het zetje wat ik waarschijnlijk nodig heb gehad. Vooral bij jezelf blijven. Een gesprek waar ik nog aan terug ga denken. Dankjewel voor deze sessie Kathelijn.
Sanne Rutten
Sanne Rutten
17:34 14 Aug 17
Na vele mislukte pogingen een gezondere levensstijl te krijgen was ik het helemaal zat. Een collega van mij is veel kilo’s kwijtgeraakt met behulp van ‘Natuurlijk bij Kaat’ en ik wilde dat simpelweg ook. Niet alleen het kwijtraken van een aantal kilo’s was een doel voor mij, maar ook het creëren van meer rust in mijn leven. In het begin vond ik het erg spannend of dit traject wel effect op mij zou gaan hebben, maar op een gegeven moment kreeg ik door dat het niet alleen gaat om het kwijtraken van de kilo’s, maar dat er veel meer mee samenhangt. Zo kwam bv. uit de sessies naar voren dat ontspannen en tijd vrij maken voor jezelf ook erg belangrijk zijn, zodat het in je hoofdje simpelweg wat rustiger wordt. Zo heb ik de rust gevonden om voor mij zelf (bijna) elke avond een lekkere maaltijd klaar te maken en ’s ochtends mijn ontbijtje te nuttigen aan de eetkamertafel i.p.v. in de auto. Ik eet tegenwoordig met aandacht en maak zowel op het gebied van eten als drinken bewustere keuzes. Ik ben zeker een aantal kilo's kwijtgeraakt en het is ook zichtbaar, maar vooral de rust die ik weer heb gevonden en de levensstijl die ik mijzelf heb toegeëigend zijn mij heilig geworden. Hartelijk bedankt Kathelijn. Helemaal top! Jouw coaching heeft mij bij dit alles geholpen!
Michelle Boersma
Michelle Boersma
09:11 22 May 17
Door Kathelijn ben ik gaan nadenken en bewust gaan kijken naar mijn voedingspatroon. Door de manier van coaching werd ik mij bewust van het feit dat eten ook op een gezonde manier lekker kan zijn!
Dankzij Kathelijn ben ik nu op de goede weg en ben ik mij veel meer bewust van mijn voedingspatroon, dit is zeer positief verbeterd!
Top coach!
Paul Verstegen
Paul Verstegen
15:14 08 May 17
Met afvallen en opstaan. Een redelijk accurate beschrijving van mijn afgelopen jaar. Waar ik voorheen dacht altijd alles alleen te moeten en kunnen doen, heb ik nu geleerd dat om hulp vragen helemaal zo erg niet is. Mede dankzij de fijne begeleiding van Kathelijn, die me regelmatig en op de juiste momenten een spiegel voorhield, voel ik me nu een stuk beter. Zo goed zelfs dat ik dingen ga ondernemen die ik een jaar geleden niet voor mogelijk had gehouden, zoals meedoen aan de Breakout Run.
Carien van Oorsouw
Carien van Oorsouw
19:04 30 Jan 17
Er hoefde niet zo veel af, maar juist die kilo's zijn weerbarstig. Bij Kaat ontdekt waar voor mij de winst te halen was. Door de gezonde voedingsstoffen in te vlechten in mijn bestaande eetpatroon was het eigenlijk eenvoudiger dan ik had durven hopen. Thnx Kaat!
Eind september begonnen met het programma 'weg met de weegschaal', ondersteund door Kathelijn. Ik wilde lekkerder in mijn vel komen te zitten en gezonder gaan leven. Nu, bijna 12 weken later, ben ik 8 kilo kwijt. Ik zit lekkerder in mijn vel en heb mezelf eigenlijk een andere (gezondere) levensstijl aangemeten. Ik maak bewuste keuzes in wat ik wel en niet ga eten en probeer echt van mijn eten te genieten. Het is geen streng dieet, maar totaal anders omgaan met eten. Ik heb er vertrouwen in dat ik dit ga volhouden. Goed eten, lekker sporten en zorgen voor voldoende ontspanning, dat zijn mijn voornemens. Kathelijn, dankjewel voor de fijne gesprekken. Mede daardoor blijf ik gemotiveerd!
Marijntje Van Benthum
Marijntje Van Benthum
20:12 01 Dec 16
Het afgelopen half jaar heb ik een traject gevolgd met een goed resultaat! Bijna op streefgewicht en vooral zo veel beter in mn vel. Kathelijn heeft bij mij vooral weer op het juiste spoor gezet en weet nu weer wat ik moet doen en eten om me goed te voelen!
In juni heb ik contact opgenomen met Kathelijn om aan de overtollige kilo's een eind te maken. Haar adviezen waren een eye-opener voor me. In combinatie met 'Weg met de weegschaal' kwam ik erachter dat ik totaal niet gezond bezig was en dat ik veel te weinig dronk en te weinig groente at. Haar goede tips en begeleiding hebben me geholpen veel gezonder te eten en lekkerder in mijn vel te zitten. Ze richt zich niet alleen op je gewicht en voeding, maar ook overige zaken zoals stress die een invloed kunnen hebben op je gezondheid. Mijn doel is niet helemaal behaald, maar door Kathelijn heb ik de zelfvertrouwen dat het gaat lukken! Bedankt Kathelijn voor alle tips en tricks!
Monique Nillesen
Monique Nillesen
05:55 20 Oct 16
Mijn partner is gestart met een traject bij Kaat. Aangezien ikzelf toch degene ben die kookt en de boodschappen doen ben ik in het begin met hem meegegaan. Haar tips en praktische zienswijze op eten heeft mij erg geholpen om het eetpatroon blijvend te veranderen. Voor mij heeft het tot nu toe opgeleverd dat ikzelf na 12 weken inmiddels 5 kg ben afgevallen. En toch drink ik een biertje in het weekend en eet ik wel eens een shoarmaatje (jummie). En het mooiste van alles is dat ik weer gewoon brood kan eten. Dat in tegenstelling tot andere 'diëten'. Het bevalt ons prima op deze manier.
May de Man-Aarts
May de Man-Aarts
16:05 14 Sep 16
Goede hulp bij j strijd tegen de kilo's en je mag alles eten helemaal top
Anja Kaashoek
Anja Kaashoek
21:11 19 Jul 16
Vandaag was het traject bij Kaat na precies één jaar rond. Een jaar waarin ik opnieuw heb geleerd om te focussen op de juiste doelen, te luisteren naar m'n lichaam en voelen wat ik nodig heb om me gezond en fit te voelen met meer rust en ruimte voor mezelf. Kathelijn kan als geen ander verder helpen, ondersteunen en inspireren zó dat mijn keuzes helemaal bij mijzelf passen. Nu na één jaar definitief 13 kg minder, veel lekkerder in mijn vel, veel meer kennis over gezond leven en mijn keuze om dat dan ook gewoon te doen. Ga voor een goed leven in een prima vel en geef jezelf een traject Natuurlijk! Bij Kaat cadeau. Gewoon. Omdat je het waard bent!
Lonneke Stroucken
Lonneke Stroucken
15:06 26 May 16
Ha Kaatje,

Na de kerst helaas toch een paar kilootjes te veel.... Maar jouw boek en tips er weer bij gepakt en nu is het van 63 naar 61 kilootjes in 2 weken. Netjes toch?

Dus de aanpak werkt nog steeds, ook na een jaar!
Go Kaatje! Genoeg werk aan de winkel voor jou! Succes!!
js_loader
× Waar kan ik je mee helpen?