Mijn hoofd zit vol gedachtespinsels, mijn to do lijstje is nog lang, mijn dagen zijn tekort de laatste dagen. Ik ben op weg naar De Zoete Geest in Linden, vandaag bezoek ik de VIP dag van Natuurlijk bij Kaat. Als ik het terrein op loop begroet een enorme haan me met zijn schelle gekraai. Hij maakt me aan het lachen. Binnen ontvangt Kaat me letterlijk en figuurlijk met open armen en ook gastvrouw Natascha geeft me een warme handdruk. De accommodatie is prachtig, ik kijk mijn ogen uit. Aan een grote tafel in een sfeervolle ruimte zitten al verschillende voor mij onbekende vrouwen. Ik voel me ongemakkelijk, en wat zenuwachtig.

Fit lijf

Kathelijn start de dag met een korte uitleg en een voorstelrondje. Dit blijkt een goede zet, het ijs breekt, en de gesprekken vliegen over de tafel. Onze gastvrouw presenteert een groene smoothie. Zij vertelt niet welke ingrediënten daar inzitten, wat maakt dat ik heel bewust en aandachtig aan het proeven ben. Het is lekker om de verschillende smaken over mijn tong te laten rollen. De groep van dertien vrouwen wordt in tweeën gesplitst, wat ik prettig vind, het is overzichtelijker voor me. Onder leiding van Kaat beginnen we aan de eerste workshop. We delen ervaringen ons eet- en sportgedrag. Een golf van herkenbaarheid vloeit over me heen als warm badwater. Dit zijn vrouwen die, net als ik, soms gruwelijk de mist in gaan betreft ons (eet)gedrag. Maar we werken allemaal aan hetzelfde doel; een gezond, energiek en fit lijf en dat verbindt. Inmiddels volg ik een half jaar een VIP-traject bij Kathelijn, wat zijn vruchten heeft afgeworpen. Voor mijn gevoel worden nu de puntjes op de spreekwoordelijke i gezet.

Ademhaling

De verbondenheid die ik voel in deze groep maakt dat het helemaal niet vreemd is als iemand zijn emoties toont. Best bijzonder eigenlijk, ik ken deze dames net een half uur. De tijd vliegt voorbij het is te snel tijd voor de lunch, al is die van harte welkom! We worden verwend met een heerlijke kop groene soep en een frisse salade met natuurlijke ingrediënten. Als de borden leeg zijn is het tijd voor het tweede deel van het programma. In de yogaruimte mogen we plaats nemen op een matje met diverse kussens, op de manier die wijzelf willen. Ik kies ervoor om languit te gaan liggen met een dekentje over mijn voeten. Laat maar komen die ademhalingsoefeningen. Concentreren kost me moeite in het begin, maar met wat tips van Lisethe van Yogabron gaat het beter, en baal ik als de gong klinkt. De gong van wakker worden! Ook op deze plek vliegen emoties alle kanten op. Het mag, het kan en dat is fijn.

Weer aan tafel met alle dames vat ik deze dag samen in één woord: herkenbaarheid! Als ik na een knuffel van Kathelijn weer de auto in stap, herinnert mijn brein me aan mijn to do lijstje. Ik neem het ter kennis aan, heb het gevoel dat ik de wereld aan kan.

Reserveer HIER jouw VIP-dag

Dit prachtige verslag kreeg ik van Wanda Laarakkers, zij volgt sinds kort het Exclusieve traject Bij Kaat

 

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Wil jij weten welke preventieve maatregelen wij nemen bij Natuurlijk bij Kaat zodat jij veilig bij ons terecht kan, kijk dan hier.

Wist jij trouwens dat wij je ook online live kunnen helpen?

Nee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?