Ga jezelf alsjeblieft niets verbieden. Je hersenen kunnen het woord NIET namelijk niet verwerken. Denk niet aan die roze olifant 😉 En waar denk je aan? Focus op een gezond lichaam, wat heeft een gezond lichaam nodig wat eetbui vrij is? Juist, voeding en geen vulling! Als jij je lichaam voldoende voedt, zul je merken dat je al snel minder eetbuien hebt! Belooft.
Onderstaande tips gaan jou helpen om van je eetbuien af te komen en een gezond lichaam te creëren!

Ik wil energie

STOP met zeggen; ik wil afvallen! Wat je eigenlijk doet, is jezelf afwijzen. Je zegt letterlijk tegen jezelf; ik ben niet goed genoeg. Dus start met jezelf elke dag vertellen; ik werk aan een energiek leven
Klinkt heel anders toch? Yes, positief en energiek!

Water

Drink minimaal twee liter water per dag. Je lichaam bestaat voor meer dan 70% uit water. Water stroomt, dit is energie! Het voert afvalstoffen af en het
zorgt voor een betere opname van voedingsstoffen.

Beweeg

Beweeg elke dag minimaal 45 minuten. Zoek iets wat jou blij maakt. Wandelen, zwemmen, yoga of wat het ook mag zijn waar jij enthousiast van wordt. Bewegen is goed voor je energieniveau, spijsvertering en vetverbranding! Dus waar wacht je op? GO!

Fruit

Eet drie stuks fruit per dag. Geef je lichaam wat het nodig heeft: écht eten.

Groente

Eet 500 gram groenten per dag. Groenten zitten boordevol vezels die ervoor zorgen dat je verzadigd raakt, een goede stoelgang hebt en de opname van je voedingsstoffen geoptimaliseerd wordt. Daarnaast vind je in groenten vele vitaminen en mineralen die belangrijk zijn voor je gezondheid.

Onrust en eten

Toen ik jaren geleden de eetstoornis BED had en besefte dat het zo niet langer kon heeft het boek Onrust en eten van Meijke van Herwijnen mij enorm geholpen. Ik weet zeker dat dat voor jou ook een aanrader is.

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?