Na de opleiding trainer hormoonfactor die ik als specialisatie heb gevolgd vond ik het tijd worden om mijn coachingsvaardigheden weer te verbeteren. Dit ben ik gaan doen bij de opleiding tot NLP life coach. Tijdens deze opleiding leren we bijzonder veel technieken waarbij je je brein leert anders te denken. Heel bijzonder. Zo vroeg de docent laatst of er iets was wat je nooit meer wilde eten of drinken. Ja, dat 3e wijntje, die hoef ik niet meer. Nee, Kaat, daar werkt het niet op. Dan nooit meer wijn.

Nooit meer chocola

Nee nooit meer wijn is ook  niet wat ik wil. Dus ben ik na gaan denken. Regelmatig hoor ik mijn klanten: Als ik dat toch eens niet meer zou lusten…. Weet je, ik wil wel van de chocola af. Niet dat ik nou zo veel chocola eet, maar het is niet nodig. In de winterperiode neem ik met regelmaat een warme chocola -en dan praat mijn reptielenbrein het weer goed- van cacao, kaneel en kokend water, dus JA, hij is gezond 😉 Maar is dat nou nodig? Wil ik deze gewoonte? Nee, en ik hoef geen chocola. Als ik eraan begin wil ik een hele reep en kan ik daar moeilijk mee stoppen. Dus JA, ik wil van de chocola af.

Van welke chocola? Ja van die lekkere pure chocolade, melkchocolade vind ik niet lekker meer. Echt goede pure chocola.
Deze? Ja die.
Hoe graag wil je deze nu? Wat voor cijfer geef je er aan? Een 7
Wat is ervoor nodig om er een 10 van te maken? Wanneer loopt het water je echt in de mond?
Voordat ik het wist liep het water mij in de mond terwijl het blokje chocola een meter van mij verwijderd was. Raymond stelde vragen waardoor de chocola minder lekker werd, vies is niet eens het juiste woord. Ik kreeg gewoon kotsneigingen. Wilde de chocola niet eens meer aanraken. In de pauze liep ik er met een grote boog omheen…..

Misselijk

De dag erna ging ik uit eten en bestelde ik thee na. Er werd een schoteltje met wat chocolaatjes bij gezet en ze moesten gewoon uit mijn gezichtsveld. Ik kon er niet eens naar kijken of ik werd misselijk.
Ik wilde een verslag maken voor op mijn website en facebook maar dat lukte niet direct. Deze blog heb ik in 3 delen geschreven om dat ik steeds misselijk werd alleen al bij de gedachte aan chocola. Zien hoe ik direct na deze oefening reageerde op chocola zie je als je hier klikt.

Ik heb je hulp nodig

Voor nu ben ik op zoek naar 3 proefpersonen (maand februari 2019) die ook ergens vanaf willen. Iets niet meer willen eten of drinken. Ik wil vlieguren maken, oefenen. Heb jij deze maand ergens tijd over in je agenda en ben je bereid om hiervoor naar Grave te komen?
Ik help je gratis van je chocolade, drank, friet, noem maar op verslaving af.

UPDATE: Ik ben voorzien van de drie oefenpersonen. Een van de drie kun je zien als je op deze link klikt:
Wil jij dit ook bereiken? Dan zijn de kosten hiervoor € 50,-
06-19626961 kathelijn@natuurlijkbijkaat.nl

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)

Receptenboek

  • *Dit is het welkomstkado voor de nieuwsbrief

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?