Het is je waarschijnlijk niet ontgaan. We zullen anders moeten gaan eten. Nu hoor je al dat steeds meer mensen flexitariër worden, biologisch vlees gaan eten, vegetarisch gaan eten of zelfs veganistisch.
Zelf vind ik mij een flexitariër, vanmiddag heb ik heerlijk geluncht met speltbrood en daarop avocado en tomaat. Beetje peper en zout eroverheen gestrooid. Heerlijk!
PlantAardig broodbeleg
Er komen ook steeds meer plantaardige alternatieven op de markt:
🍅groente spreads (ik houd van die van Zonnatura).
🍅humus, kun je heerlijk zelf maken met maar ook kopen bij de supermarkt (Maza).
🍅pindakaas ken je natuurlijk wel. En ken jij ook Tahin? Dat is sesampasta en is heerlijk op een rijstwafel met wat appelstroop.
🍅tapenade
Natuurlijk zijn er bijzonder veel vleesvervangers. Kijk hierbij goed op het etiket. Daar zit vaak nogal wat ‘zooi’ in wat je niet wilt gebruiken maar wat nodig is om er smaak, structuur, houdbaarheid etc. aan te geven.
Coaching Bij Kaat
Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!
- Bekentenis - 30 juni 2022
- Je grenzen aangeven, over je grens gaan. - 21 juni 2022
- over to-do lijstjes - 9 juni 2022