Het is je waarschijnlijk niet ontgaan. We zullen anders moeten gaan eten. Nu hoor je al dat steeds meer mensen flexitariër worden, biologisch vlees gaan eten, vegetarisch gaan eten of zelfs veganistisch.
Zelf vind ik mij een flexitariër, vanmiddag heb ik heerlijk geluncht met speltbrood en daarop avocado en tomaat. Beetje peper en zout eroverheen gestrooid. Heerlijk!

PlantAardig broodbeleg

Er komen ook steeds meer plantaardige alternatieven op de markt:
🍅groente spreads (ik houd van die van Zonnatura).
🍅humus, kun je heerlijk zelf maken met maar ook kopen bij de supermarkt (Maza).
🍅pindakaas ken je natuurlijk wel. En ken jij ook Tahin? Dat is sesampasta en is heerlijk op een rijstwafel met wat appelstroop.
🍅tapenade

Natuurlijk zijn er bijzonder veel vleesvervangers. Kijk hierbij goed op het etiket. Daar zit vaak nogal wat ‘zooi’ in wat je niet wilt gebruiken maar wat nodig is om er smaak, structuur, houdbaarheid etc. aan te geven.

Kathelijn
Sociaal

Kathelijn

Eigenaar van Natuurlijk Bij Kaat at Natuurlijk Bij Kaat
Kathelijn (1979) heeft vanaf haar puberteit gestoeid met de eetstoornis BED, Binge Eating Disorder. Eetbuien tot je niet meer kan. Dit resulteerde in 20 kilo overgewicht. Door het ziekbed, en overlijden van haar moeder (2011) zag zij dat ze op deze manier nooit oud zou worden en is zij gezonder gaan leven. Met als resultaat een gezond gewicht en een fit lichaam. Door haar persoonlijke ervaring en opleidingen over voeding en leefstijl inspireert zij nu andere vrouwen naar een blijvend gezonde leefstijl.
Kathelijn
Sociaal

Latest posts by KathelijnNee, bedankt!

Share This
× Waar kan ik je mee helpen?