Ook ik doe goede ideeën op van mijn klanten. Zo blijven we van elkaar leren. Met Eefje heb ik online gesprekken. Het voordeel van online gesprekken is, dat ik ook de inspiratie die ik uit dat gesprek krijg kan noteren. En inspiratie gaf zij mij uit ons laatste gesprek.

Al eerder hadden we het over de schommelende bloedsuikerspiegel (BSS) gehad. Want als je suiker eet, dan stijgt de bloedsuiker spiegel. Dat is heel kort heel veel energie, de BSS daalt weer, de behoefte aan suiker is er weer, we eten weer suikerrijk en de bloedsuikerspiegel stijgt… kort weer energie enzovoort….

Nu is Eefje, net als ik, ook wel in voor een wijntje zo af en toe. En zij weet ondertussen dat, als je suiker combineert met eiwitten, vetten of vezels, je bloedsuikerspiegel stabiel(er) blijft. Dus dat daarmee ook de kans op hart en vaatziekten beperkt blijft.
Wat doet deze slimme dame bij dat wijntje? (alcohol = koolhydraten = suiker) Juist, ze neemt er olijven bij, ze combineert suikers met vetten zodat haar BSS stabiel blijft!

En zo zijn er nog wel meer ‘trucjes’ om de drang naar suiker te verminderen in de loop van de dag. Meer weten over suiker, eetbuien, hormonen? 12 En 30 november geef ik in een online workshop 7 gouden tips tegen eetbuien.

Meld je hier aan voor de workshop

 

 

Coaching Bij Kaat

Het wordt tijd om voor eens en altijd afscheid te nemen van de oude jij én uit te groeien tot een GEZONDE, FITTE, KRACHTIGE VROUW. Dat is de investering in jezelf meer dan waard. Dat merk je al tijdens het vrijblijvende kennismakingsgesprek voorafgaand aan ons traject!

Sociaal
Latest posts by Kathelijn (see all)
Share This
× Waar kan ik je mee helpen?