Topic

Gezond zonder moeite

Heb jij in de topic het resultaat van Remi van Bergen gelezen? Scroll door naar beneden voor meer uitleg!

Ja, het werkt dus echt!

Snoepen, je mag het nooit meer doen van jezelf. Toen je aan het werk was hield je je keurig aan die beslissing. Maar nu is het laat in de middag en begint de twijfel. Verleidingen; ze zijn niet te weerstaan zonder voorwerk. Elke gewoonte heeft een vast beginsignaal en een verwachte beloning. Daar wilde ik vanaf, ik wilde wat kilo’s kwijt en beter in mijn vel zitten. Ik besloot contact te leggen met Kathelijn van Dongen van Natuurlijk Bij Kaat, en ja het hielp.
“Met zijn allen krijgen we te weinig echte voeding binnen. Alles is bewerkt, komt uit de fabriek of wordt niet meer op de volle grond gekweekt. Het is ook niet voor niets dat we met zijn allen zieker worden.” Schreef Kathelijn op haar site. Ja, dat klopt, maar ik wil daar niet continu rekening mee houden, is er geen andere manier?

Balance-test

“Ja, die is er! Laten we de balance-test bij jou doen! Dan prikken we bloed en kijken we welke hoe de balans in jouw bloed is. Ohh ik ben niet zo van het bloedprikken, maar goed, laten we het doen -het bleek gelukkig maar een vingerprikje te zijn-. “Deze bloedtest laat zien wat de balans is tussen omega-6 tot omega-3 vetzuren in je lichaam”, zegt Kathelijn. En jawel, uit de test bleek dat ik nog niet de juiste voedingsstoffen binnenkreeg. Naast dat ik ben gaan opletten met mijn voeding ben ik de balance-oil gaan gebruiken. Die, door de test, precies op mijn lichaam geschreven is. In het begin was ik wat sceptisch en dacht nog: dat gaat bij mijn niet werken. Maar toen in na vier weken al 1.5 kilo kwijt was en mezelf beter in mijn vel voelde zitten, begon ik te twijfelen. Zou het dan toch? Ja, het werkt dus echt! Bijzonder maar waar!

Ik wil gezond worden!

Donderdag 5 mei geef ik om 20:00 uur meer uitleg over deze unieke test en de balance-olie. Wil jij daar bij zijn zodat jij gezonder kunt worden zonder moeite en dus preventief aan het werk gaat? Stuur dan een mailtje naar kathelijn@natuurlijkbijkaat.nl met als titel ‘ik ben erbij’. Dan krijg jij van mij de zoom-link waarmee jij binnenkomt in mijn online-praktijk waar ik jou, vanuit je eigen huis, hier meer uitleg over geef. Meld je op tijd aan want vol=vol!

 

× Waar kan ik je mee helpen?