Weg Met De Weegschaal

Ik zie het verbeteren van je leefstijl en hormoonhuishouding als stap 1, het begin. Is je lichaam gezonder, dan bereik je ook je streefgewicht. De een wat sneller dan de ander. Daarna begeleid ik je om je gezonde leefstijl met bijbehorend gewicht te behouden en het daadwerkelijk integreren van je nieuwe eet- en leefpatroon in je leven. We gebruiken daarbij verschillende technieken, altijd met jezelf als uitgangspunt.

Kennismakingsgesprek

Bij een eerste bezoek maken we kennis met elkaar. Hierbij kun je denken aan wie ben je, wat zijn je klachten en wat is je doel. Aan de hand van dit gesprek (ik trek er een uur voor uit) beslissen we samen of we een samenwerking aan gaan. Ik werk namelijk niet met iedereen! Ik werk alleen met vrouwen die brutaal eerlijk naar zichzelf durven kijken. Als we een samenwerking aan gaan beslissen we ook samen welk traject bij jou past. Eén-op-één coaching of het groepstraject. Misschien beslissen we dat je het helemaal zelf kunt en dan is het online programma op jouw lijf geschreven

24/7 bereikbaar

Welke vorm van begeleiding je ook kiest, ik ben er 24/7 voor je. Met het één-op-één traject ben ik er onbeperkt persoonlijk voor je via whatsapp, sms, mail én telefoon buiten onze persoonlijke contactmomenten. Kies je voor het groepstraject, dan hebben we een geheime facebookgroep waarin ik er voor jullie ben. Jullie zijn dan ook voor elkaar jullie steun en toeverlaat. Van elkaar leer je namelijk ook ontzettend veel. Kies je Online Bij Kaat, dan ben ik er over de mail altijd en streef ik er naar om je mailtje binnen 24 uur te beantwoorden.
Kortom: heb je vragen of heb je het gewoon even moeilijk; Neem contact met mij op!

Weg met de Weegschaal

De basis van alle trajecten is de Weg Met De Weegschaal methode. 12 Weken lang krijg je informatie en opdrachten over eten, drinken, ontspannen en bewegen. De informatie en opdrachten krijg je d.m.v. het boek Weg met de Weegschaal, het 12 wekenprogramma geschreven door Meijke van Herwijnen.
Persoonlijk advies krijg je van Natuurlijk Bij Kaat. Gedurende een periode die wij samen bepalen help ik jou d.m.v. persoonlijke consulten. Je krijgt adviezen voor het stellen én uitvoeren van heldere doelen op korte en lange termijn. We zien elkaar in het begin eens in de week en bespreken dan hoe het gaat en waar je tegenaan loopt.

Kenmerkend bij deze mijn werkwijze is dat je geleidelijk afvalt, je hormonen in balans krijgt, je klachten verminderen en dat je toewerkt naar een duurzaam en blijvend resultaat.

Veranderen van gedachten over eten (gedrags- en gedachtenverandering):
Bij Natuurlijk Bij Kaat kijken we hoe je om gaat met eten en wat je gedachten hierbij zijn. Ik ga er voor zorgen dat je andere gedachten krijgt, waardoor je anders gaat denken en anders gaat eten. Dit zorgt ervoor dat je je zelfverzekerder voelt, dat je lekkerder in je vel voelt, dat je een andere houding krijgt en dat je een ander (slank) uiterlijk krijgt!

Je wordt je bewust van je huidige eetpatroon en leefstijl en je leert andere keuzes te maken.

× Waar kan ik je mee helpen?