Gewichtsconsulente voor afvallen en aankomen Cuijk

Kathelijn van Dongen helpt klanten in de hoedanigheid van gewichtsconsulente in Cuijk en omgeving. In haar praktijk overtuigt zij mensen van het feit dat een gezonde leefwijze niet alleen belangrijk is voor een gevoel van welbehagen en fitheid, maar dat dit ook een goede methode is om een gewenst gewicht te bereiken en te behouden. Een stabilisatie van het lichaamsgewicht kan op meerdere manieren bereikt worden, Natuurlijk! Bij Kaat baseert de werkwijze niet op strenge diĆ«ten of twijfelachtige middelen om het doel te bereiken, namelijk het afvallen of aankomen om zo tot een goed en gezond gewicht te komen. Kathelijn van Dongen is afgestudeerd als natuurvoedingsadviseur en gewichtsconsulente en beschikt over de juiste vakkennis om klanten met gewichtsproblemen op natuurlijke wijze te begeleiden naar een betere toekomst. Doordat Kathelijn van Dongen erkend BGN gewichtsconsulent is voor de regio Cuijk bent u als gewaardeerde klant van Natuurlijk! Bij Kaat verzekerd van een gedegen advies inzake gewichtsproblemen volgens de ‘Richtlijnen Goede Voeding’ van de gezondheidsraad. Als klant ben u hierdoor verzekerd van het feit dat een BGN consulent de juiste diploma’s heeft behaald, gebonden is aan strenge protocollen, de kennis voortdurend moet bijhouden om aan de strenge normen te voldoen en in geval van geschillen zich moet binden aan de BGN-klachtenprocedure. Ook verbiedt het het aanbod van dubieuze producten aan de klant. De kosten worden geheel of gedeeltelijk vergoed door de meeste verzekeraars.

Workshops natuurlijke gewichtsbeheersing in Cuijk

Bij Natuurlijk! Bij Kaat in Cuijk kan een workshop gevolgd worden, bestaande uit 8 lessen, met als uitgangspunt om leefgewoontes te verbeteren, het doel is over te schakelen naar een betere voeding en een gezondere levenswijze. De bijeenkomsten zijn kleinschalig, waardoor voldoende tijd is voor persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. De data van de workshops en aanvangstijdstippen worden altijd in onderling overleg vastgesteld.

Ook voor gezinnen bestaat de mogelijkheid tot het bijwonen van 8 workshops, om een gezamenlijk weg in te slaan naar een gezondere levenswijze en op grond hiervan een gezond gewicht te krijgen op een natuurlijke manier. Natuurlijk! Bij Kaat adviseert ook over natuur voeding, orthomoleculaire voeding genaamd, waardoor de balans in het lichaam weer hersteld kan worden, het bevordert de de algemene gezondheidstoestand en zorgt voor een versterking van het immuunsysteem daarnaast levert het een bijdrage aan het bestrijden van ondergewicht en overgewicht. In onze hectische maatschappij is digitaal contact vaak een goede oplossing, daarvoor biedt Natuurlijk! Bij Kaat de mogelijkheid tot e-learning via het internet.