Gewichtsconsulente voor afvallen en aankomen Nijmegen

Kathelijn van Dongen is de persoon achter Natuurlijk! Bij Kaat in Nijmegen, zij is een afgestudeerde voedingsdeskundige en gewichtsconsulente. In haar praktijk begeleidt zij mensen naar een gezondere levenswijze, teneinde gewichtsproblemen zoals overgewicht en ondergewicht op te lossen.

Een gezondere voeding kan niet alleen gewichtsproblemen verhelpen, maar zorgt er ook voor dat mensen zich fitter en daardoor gelukkiger kunnen voelen. De aanpak van overgewicht of ondergewicht door Natuurlijk! Bij Kaat in Nijmegen is niet gebaseerd op strenge diƫten of chemische middelen, maar op een natuurlijk en uitgebalanceerd voedingspatroon.

Door een intensieve begeleiding, gebaseerd op de ruime ervaring van Natuurlijk! Bij Kaat worden doorgaans goede resultaten geboekt in het hervinden van de balans bij gewichtsproblemen.

Kathlijn van Dongen is erkend BGN gewichtsconsulente, hierdoor is de klant altijd verzekerd dat de juiste diploma’s behaald zijn, de benodigde kennis aanwezig is en ook voortdurend op peil wordt gehouden. Een door BGN erkende gewichtsconsulente heeft zich te houden aan strenge protocollen en is bij geschillen gebonden aan de BGN-klachtenprocedure. Het gebruik van dubieuze hulpmiddelen wordt niet toegestaan en door de strenge normen die het BGN oplegt worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars.

Workshops natuurlijke gewichtsbeheersing in Nijmegen

Bij Natuurlijk! Bij Kaat in Nijmegen worden regelmatig workshops georganiseerd, bestaande uit 8 sessies, waarbij geleerd wordt om leefgewoontes om te buigen naar een gezonde levenswijze. Dit wordt onder andere bereikt door een gezonde, natuurlijke voeding. Het aantal deelnemers wordt klein gehouden om zo individuele aandacht aan de deelnemers te kunnen geven. De data en tijden worden altijd in overleg vastgesteld.

Deze workshops worden ook georganiseerd voor complete gezinnen om gezamenlijk te werken aan het bereiken van een gezondere levenswijze en daardoor te komen tot een gezond gewicht. Leefgewoontes zijn vaak aangeleerd en hebben hun weerslag in een gezin, als het besef doordringt dat dit beter kan, dan is de eerste stap gezet voor een gezonder gezinsleven. De resultaten van Natuurlijk! Bij Kaat zijn hoopgevend.

Om op een natuurlijke manier een streefgewicht te bereiken kan Natuurlijk! Bij Kaat haar klanten in Nijmegen en omstreken adviseren over de zogenaamde orthomoleculaire voeding, dit is een natuurlijke voeding welke de balans in het lichaam kan herstellen, de algehele gezondheidstoestand wordt hierdoor verbeterd en het immuunsysteem wordt versterkt. Overgewicht en ondergewicht worden met deze uitgebalanceerde voeding goed gereguleerd.

Niet iedereen is in de gelegenheid om workshops bij te wonen, daarom biedt Natuurlijk! Bij Kaat e-learning via het internet aan haar klanten.