Gewichtsconsulente voor afvallen en aankomen Oss

Natuurlijk! Bij Kaat in Oss staat voor Kathelijn van Dongen, gediplomeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente, in welke hoedanigheid zij mensen begeleidt in het aanleren van een gezonde levenswijze, wat niet alleen helpt bij het hervinden van zelfrespect en fitheid, maar ook ten doel heeft om een goed gewicht te bereiken door af te vallen of aan te komen.

De gewichtbeheersingsmethoden van Natuurlijk! Bij Kaat in Oss zijn niet gebaseerd op strenge diƫten maar gaan uit van gewichtsbeheersing op natuurlijke wijze. Door een jarenlange ervaring weet Natuurlijk! Bij Kaat als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om op gedisciplineerde wijze een nieuwe manier van bewegen en eten aan te leren om zo de balans te herstellen. Een gezond leefpatroon staat hierbij centraal

Kathelijn van Dongen is een erkende BGN gewichtsconsulent in de regio Oss, dit geeft de klant de zekerheid dat alle activiteiten gebeuren volgens de ‘Richtlijnen Goede Voeding‘, die zijn geformuleerd door de gezondheidsraad. Ook bent er u dan van verzekerd dat de gewichtsconsulent de juiste diploma’s heeft behaald, zich moet houden aan strenge richtlijnen, de opgedane kennis voortdurend moet verversen en bij geschillen de BGN klachtenprocedure moet volgen, erkenning door BGN betekent ook dat ziektekostenverzekeraars de kosten geheel of gedeeltelijk vergoeden.

Workshops natuurlijke gewichtsbeheersing in Oss

Natuurlijk! Bij Kaat in Oss verzorgt workshops, bestaande uit 8 lessen, deze zijn bedoeld om deelnemers te stimuleren om de leefgewoonten te veranderen en te kiezen voor een gezondere voeding. Het zijn kleinschalige bijeenkomsten om zo persoonlijke aandacht te garanderen voor de deelnemers. De data en tijden worden in overleg vastgesteld.

Ook voor gezinnen worden workshops verzorgd, in 8 workshops wordt geleerd om gezamenlijk als gezin te komen tot een gezondere leefwijze en daardoor een goed gewicht te bereiken op natuurlijke wijze, dus zonder toepassing van allerlei chemische preparaten.

Natuurlijk! Bij Kaat adviseert klanten over natuurlijke voeding wat lichaam en geest weer in balans kan brengen. Gezonde natuurlijke voeding heeft een verbetering van de algemene gezondheid tot gevolg en helpt mee om het immuunsysteem te versterken. Ook wordt hiermee een goede remedie tegen overgewicht en ondergewicht bereikt. De naam voor deze voeding is Orthomoleculaire voeding.

Omdat niet iedereen overdag bijeenkomsten kan bijwonen biedt Natuurlijk! Bij Kaat klanten de mogelijkheid om op het Internet een e-learning te volgen.