Gewichtsconsulente voor afvallen en aankomen Venray

Kathelijn van Dongen is al geruime tijd werkzaam als gewichtsconsulente in Venray en omgeving. Haar doelstelling is om mensen te doordringen van het feit dat een gezonde leefwijze niet alleen bijdraagt aan een gevoel van welbevinden en innerlijke tevredenheid, maar ook heel belangrijk is om een gewenst gewicht te bereiken, veel mensen in Venray en omstreken lijden aan overgewicht of ondergewicht en voelen de behoefte om tot een stabilisatie van een bepaald gewicht te komen door af te vallen of aan te komen. Dan komen de afvalmethodes van Natuurlijk! Bij Kaat in Venray goed van pas, omdat deze niet gebaseerd zijn op strenge diƫten, maar gericht zijn op een natuurlijke manier van gewichtsbeheersing.

Kathelijn van Dongen is volledig gekwalificeerd om mensen te begeleiden in deze eeuwig lijkende strijd tegen de kilo’s, zij is afgestudeerd als voedingsdeskundige en gewichtsconsulente, waardoor zij beschikt over de vakkennis om haar klanten op een verantwoorde wijze te motiveren om tot een gezond leefpatroon over te gaan en zo op natuurlijke wijze een balans te bereiken in het leven.

Kathelijn van Dongen is ook erkend BGN gewichtsconsulent in de regio Venray, dit houdt in dat zij een adviserende rol mag spelen ingeval van gewichtsproblemen conform de ‘Richtlijnen Goede Voeding’, zoals opgesteld door de gezondheidsraad. Als klant betekent dit een aantal zekerheden voor u, zo bent u er van verzekerd dat een BGN gewichtsconsulent beschikt over de juiste diploma’s, zich heeft te houden aan strikte richtlijnen, de kennis voortdurend op peil moet houden en bij geschillen aan de BGN-klachtenprocedure is gebonden. Ook het aanbieden van dubieuze producten is niet toegestaan. Bijkomend voordeel is dat de kosten geheel of gedeeltelijk worden vergoed door verzekeraars.

Workshops natuurlijke gewichtsbeheersing in Venray

Bij Natuurlijk! Bij Kaat in Venray kunt u een workshop volgen, bestaande uit 8 lessen, met als doel om geleidelijk de gewoonten te veranderen, door over te gaan op een gezondere voeding en een gezondere levenswijze. De bijeenkomsten worden kleinschalig gehouden, waardoor er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht voor de deelnemers. De aanvangsdata en tijdstippen worden altijd in overleg bepaald.

Ook voor gezinnen bestaat de mogelijkheid om 8 workshops te volgen, om gezamenlijk te komen tot een gezondere levenswijze en daardoor een gezond gewicht te bereiken langs natuurlijke weg. Ook geeft Natuurlijk! Bij Kaat adviezen over een natuurlijke voeding, waardoor lichaam en geest weer in balans gebracht kunnen worden, het verbetert de algemene gezondheidstoestand en versterkt het immuunsysteem en helpt goed in de bestrijding van ondergewicht en overgewicht. Dit wordt Orthomoleculaire voeding genoemd. In deze drukke maatschappij is digitaal contact vaak een uitkomst, dan biedt Natuurlijk! Bij Kaat de mogelijkheid tot e-learning via het internet.