Gewichtsconsulente voor afvallen en aankomen Wijchen

Natuurlijk! Bij Kaat in Wijchen is Kathelijn van Dongen, afgestudeerd voedingsdeskundige en gewichtsconsulente, vanuit welke vaardigheid zij mensen helpt in het bereiken van een gezondere levenswijze, wat niet alleen zorgt voor een gevoel van welbehagen, maar ook goed werkt om een gezond gewicht te bereiken door het afvallen of aankomen.

De gewichtsbeheersingsmethoden van Natuurlijk! Bij Kaat in Wijchen gaan niet uit van strenge diëten maar hebben hun nut bewezen door te besluiten tot gewichtsbeheersing op een natuurlijke manier. In de loop der tijd heeft Natuurlijk! Bij Kaat geleerd wat de valkuilen zijn bij het op gemotiveerde wijze een andere manier van bewegen en eten zich eigen te maken om zo de algemene gezondheidstoestand te verbeteren en een goed streefgewicht te bereiken. Een gezond leefpatroon is hierbij het streven.

Kathelijn van Dongen is erkend BGN gewichtsconsulent, de klant heeft hierdoor de zekerheid dat de werkwijze voldoet aan de strenge eisen volgens de Richtlijnen Goede Voeding‘, die zijn opgesteld door de gezondheidsraad. De erkenning houdt ook in dat Natuurlijk! Bij Kaat de juiste diploma´s heeft en ook de vakkennis voortdurend up to date moet houden. Bij geschillen is zij gebonden aan de BGN klachtenprocedure en vanwege de erkenning worden de kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars.

Workshops natuurlijke gewichtsbeheersing in Wijchen

Natuurlijk! Bij Kaat in Wijchen biedt haar klanten in workshops, die bestaan uit 8 bijeenkomsten, met als doel om aangeleerde leefgewoonten om te buigen en te kiezen voor het belang van een gezondere voeding. De bijeenkomsten worden beperkt gehouden qua aantal deelnemers om zo individuele aandacht te kunnen geven aan de deelnemers. Startdata en tijden worden in overleg overeengekomen.

Ook voor gezinnen bestaat de mogelijkheid om workshops bij te wonen, in 8 workshops wordt ernaar gestreefd om gezamenlijk als gezin te besluiten tot een gezondere leefwijze en een gezond gewicht te krijgen met natuurlijke voedingsmiddelen, chemische afslankmiddelen zijn daarbij uit den boze.

Natuurlijk! Bij Kaat speelt een adviserende rol inzake de voordelen die natuurlijke voeding voor lichaam en geest kan betekenen. Natuurlijke voeding zorgt voor een verbetering van de algemene gezondheidstoestand en verbetert het immuunsysteem. Daarnaast is gezonde natuurlijke voeding een prima middel om te strijden tegen overgewicht of ondergewicht. De naam van deze voeding is Orthomoleculaire voeding.

Omdat niet iedereen in persoon workshops kan bijwonen biedt Natuurlijk! Bij Kaat klanten de mogelijkheid om via het Internet e-learnings te volgen.